2777
2789
عنوان

چرا بین کامنتا تناقض هست

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 23 پست

درباره طلاهم درست گفتن

درباره کتک و این چیزام اکثرا خانوما میان درددل میکنن میگن طلاقم نمیگیریم

بقیه سعی میکنن همدلی کنن دلداری بدن تا حداقل یکم طرف اروم‌شخ

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اجیل برای عید واقعا گرونه خیلیا توانشو در حال حاضر ندارن ولی خب مثلا چند ماه پیش تونستن ک ژل بزنن

اول اینکه قیمت آجیل هر چی باشه از یه سی سی ژلشون کمتره .بعد اتفاقا برای عید هم بود😁

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این اولویت خودشه پس نباید بياد بگه ندارم

اخه ربطی نداره ..چون عمل کرده پولداره ؟

الان من یه عمه دارم مجرده کار میکنه از 7 صبح تا 10 شب 

شرایط مالی خوبی نداره ولی بینیشو عمل کرده ..ک حاصل 2 سال پس اندازش بوده 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

درباره طلاهم درست گفتندرباره کتک و این چیزام اکثرا خانوما میان درددل میکنن میگن طلاقم نمیگیریمبقیه س ...

کاری به پیشنهاداتشون ندارم  که . این که مسبب همه چیو گرونی میدن میگم

اخه ربطی نداره ..چون عمل کرده پولداره ؟الان من یه عمه دارم مجرده کار میکنه از 7 صبح تا 10 شب شرایط م ...

واااآاااای  نهههههه 

ولی کسی که کار زیبایی انجام میده  اولویتش مسلما زیبایی نیست .مثلا میشه  بچه اش گرسنه باشه ولی عمل زیبایی انجام بده؟

آخه آجیل و برنج که یکی نیست ما آجیل نخریدیم ولی برنج ایرانی مصرف میکنیمهم بخاطر طعمش هم مهم ترین چیز ...

خب شما اولویتت برنجه  درسته؟  یعنی اگر قیمتش یک میلیون هم بشه باز ترجیحت برنج ایرانیه 

واااآاااای نهههههه ولی کسی که کار زیبایی انجام میده اولویتش مسلما زیبایی نیست .مثلا میشه بچه اش گ ...

فعلا ک بله میشه 

جامعه اینجوری شده زیبایی از شکم مهمتره

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

خب شما اولویتت برنجه درسته؟ یعنی اگر قیمتش یک میلیون هم بشه باز ترجیحت برنج ایرانیه

آره دیگه، کلا خورد و خوراک

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن