2777
2789
عنوان

با اینکه با اعتقادم ولی گاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 32 پست
میدونید ارزششو نداشت خیلی بد دهن و بد اخلاق بود مسئولش و چون بیمارستان دولتی بود و من به جز بخش حساب ...

بازم امتحان بده ... ان شاالله جای بهتر قبول میشی... از کجا معلوم الان ازدواج کرده بودی خوشبخت بودی!!!! زندگیو به خودت سخت نگیر . قبولم نشدی نشدی... هر روز برو پارک قدم بزن 

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم امتحان بده ... ان شاالله جای بهتر قبول میشی... از کجا معلوم الان ازدواج کرده بودی خوشبخت بودی!! ...

🙂 شرایط زندگی متاسفانه هر جی میاد افتضاح تر میشه بحث فقط ازدواج نیس خانواده ها هم رو اعصابن دلم میخواد تنهایان باشم یه مدت از همه چی دور باشم اصلا کلا نباشم :( 

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 
🙂 شرایط زندگی متاسفانه هر جی میاد افتضاح تر میشه بحث فقط ازدواج نیس خانواده ها هم رو اعصابن دلم میخ ...

چون همش تو خونه ای ‌... کار بقیه رو مخته... کلاس برو ، والا اون باشگاه و شنا عالی بودن ، توی اون تایم به هیچی فکر نمیکنی و ی تراپیه 

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

همین طوری برو داروخونه نسخه پیچی کار کن ... مگه حتما باید دولتی باشه !!!!

الان دارم تو حرفه خودم میخونم حسابدارم اخه و باید آزمون بدم و هی درسای سنگین و مزخرف و خشک حسابداری رو میخونم ولی خانواده یعنی درک نمی‌کنند شرایطمو و توقعات فضایی دارن از آدم و نابود کننده ترش اینکه با سرکوفت آدمو   دیوونه می‌کنند واقعا الان با مامان بابام قهرم با هیچ کدومشون حرف نمیزنم 

چون همش تو خونه ای ‌... کار بقیه رو مخته... کلاس برو ، والا اون باشگاه و شنا عالی بودن ، توی اون تای ...

عآره ولی هزینه اشم بالاس الانم مجبورم مثل کنکوری درس بخونم و جزوه هارو برا آزمون بخونم 

توضیحات تون رو کامل نخوندم ولی پیشنهاد میکنم برنامه زندگی پس از زندگی قسمت‌هایی که مربوط به خودکشی ه ...

مممنونم حتما میبینم 🙏

الان دارم تو حرفه خودم میخونم حسابدارم اخه و باید آزمون بدم و هی درسای سنگین و مزخرف و خشک حسابداری ...

به نظرم اثر درسه ...

در کنار درس خوندنت برای خودت ی تفریحی هم قرار بده..

عزیزم برو پیج اینستاگرام حسین ٱرا رو ببین و یا پادکست این نقطه رو گوش بده توی اپلیکیشن کست باکس سرچ کن (این نقطه) و اپیزودهارو گوش بده زندگیت تغییر می کنه 

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️
عآره ولی هزینه اشم بالاس الانم مجبورم مثل کنکوری درس بخونم و جزوه هارو برا آزمون بخونم

پارک هزینه داره؟ هر روز ی ساعت صبح ها برو ورزش کن .. بخدا روحیت خیلی خوب میشه...

منم واس ارشد پشت کنکوربودم خیلی از لحاظ روحی خراب بودم ... حالا من کلاسم میرفتم 

حتما برو پارکو 

به نظرم اثر درسه ...در کنار درس خوندنت برای خودت ی تفریحی هم قرار بده..

🙏🙏🙏🙏حتما ممنونم از راهنماییتون 🥰

پارک هزینه داره؟ هر روز ی ساعت صبح ها برو ورزش کن .. بخدا روحیت خیلی خوب میشه...منم واس ارشد پشت کنک ...

چشم 🥰 عزیزم میدونی چقدر حالم بهتر شد باهاتون صحبت کردم 🥰🥲 کاش میشد آدمای واقعی هم مثل مجازی آدمو درک میکردن 🙂

عزیزم برو پیج اینستاگرام حسین ٱرا رو ببین و یا پادکست این نقطه رو گوش بده توی اپلیکیشن کست باکس سرچ ...

ممنونم حتما 🥰 ممنوم  بابت راهنمایی 🙏