2777
2789

من مصرف کردم مزخرف بود

یعنی همش معده درد داشتم بحدی ک وسط کمرم ک میشد پشت معدم هم درد داشتم

تنفسم بخاطر معده درد با درد بود صبح ها گاهی می اوردم بالا اخرشم گذاشتم کنار چون عوارضشو نتونستم تحمل کنم

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا اذیت نشدم فقط اینکه شراب خوردم خیلی داغون شد معدم ۳ بار گلاب به روت انگشت زدم تا یکم بتونم نفس بکشم چون خیلی سنگین بود معدم  

اصلا نباید مشروب بخوری وقتی آمپول میزنی من نمیدونستم 

گذاشتم چند روز بگذره حالم خوب بشه باز استفاده کنم به ۷۰ برسم  

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين
هنوز داری ادامه میدی امپولو؟عوارضی نداشته؟ کم کردی بازم؟

از فردا دوباره شروع میکنم  عوارضی که نداشته فقط روز اول یکم حالت تهوع داشتم چون نمیتونی واقعا غذا بخوری باید به ۷۰ یا ۶۸ برسم حداقل قدم ۱۶۸

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين

من ۲۰ روزه ملیتاید استفاده میکنم و خیلی راضیم ۵ کیلو هم کردم. خب به هر حال هر دارویی عوارض خودشو داره ، لاغری هم بدون تحمل سختی و دردسر نمیشه باید یک سری سختی تحمل کرد

در کنار آمپول قطع کامل قند و شکر و شیرینی و پیاده روی و ورزش کمک کننده هست  

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز