2777
2789
عنوان

کسی انسانی بوده

112 بازدید | 23 پست

میشه آی‌دی یکی از پیام‌رسان هاشو بده باهاش در ارتباط باشم؟ یا میتونه یه گپ درسی انسانی تو تلگرام و اینا معرفی کنه؟ بخدا دخترم

واقعا به کمکتون احتیاج دارم، سطح درسیم متوسط هست (ریاضیم ضعیفه) میشه کتابی معرفی کنید که هم تست هاش سطح متوسط باشه هم درسنامه کامل؟ دیوونه شدم انقد تعریف تمجید الکی شنیدم.‌

خیلی سبز؟ قلمچی؟ مشاوران؟ گاج؟ مهر و ماه؟

اگه کمکم نکنین پولام هدر میره، ماشالا انقد کتابا گرونن که باید همشو جامع بخرم:)💔

مشاوران مهروماه 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳ سال پیش انسانی بودم دقیقا چه سوالی داری

برای هر درس چه منبعی خوبه؟

چیزی معرفی کنید که از دهمم میخوام جامع بخرم، مثلا درسنامه یا تست هرپایه جداگانه داره یا کل سه پایه کنار همن تو کتابای‌ جامع؟

برای هر درس چه منبعی خوبه؟چیزی معرفی کنید که از دهمم میخوام جامع بخرم، مثلا درسنامه یا تست هرپایه جد ...

جامع بخر که دیگه نخوای پول دوباره بدی بعضیاس درسنامه داره اره تو جامع هرسه تا پایه کنار همن

چرا بعضیا میگن مهر و ماه درسنامه کمی داره و تستاش‌ خیلی سخته؟ درست میگن؟

راستش آره اما بهتر با سطح سوالات کنکور اشنا میشی بازم بستگی داره به خودت 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

جامع بخر که دیگه نخوای پول دوباره بدی بعضیاس درسنامه داره اره تو جامع هرسه تا پایه کنار همن

اونوقت یعنی اگه هرسه تا پایه درسنامشون‌ کنار هم باشه یا تستش کنار هم باشه خوندن و حل کردنشون‌ سخت نیست؟