2777
2789
عنوان

دست زدن کودکان به جای خصوصی بقیه

977 بازدید | 13 پست

سلام،من‌دخترم پیش دبستانیه،یه داداش دو ساله هم داره،من پوشکشو جلوش عوض میکنم و گاهی باهم‌میبرمشون حموم،امشب شوهرم بردشون حموم(شوهرم با شلوارک میره تو حموم برا شستنشون)بعد میگه دخترم به جای خصوصی داداشش دست زد،من دعواش کردم،یبار دیگه به حای خصوصی دختر داییش که ۳سالشه دست زده و اینو خود دخترم با خنده واسم تعریف کرد که بازم من بهش گفتم کارش خیلی زشت بوده،همیشه بهش میگم نه تو حق داری به جای خصوصی بقیه دست بزنی نه بقیه این حقو دارن،اگرم کسی به جای خصوصیت دست زد باید بیای به من بگی،نمیدونم چرا این کارو میکنه و چیکار باید بکنم که تکرار نکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه داداششو جلوش عوض نکن حریم شخصی و بهش یاد بده کارتون هایی برای بچه ها هست که این چیزها رو توضیح میده براش بزار بهش بگو الان دختر بزرگی شدی دیگه ا با داداش حموم نمیری با خودتم که میره با لباس زیر برو بچه های الان خیلی باهوشن    

اشکال از شماست عزیزم 

بچه که تقصیر نداره 

یعنی چی که باباش او و داداشش رو با هم برده حموم؟

این جمله همش ایراد داره 

اولا بچه ی دختر از نظر روانشناسی فقط باباش تا دو سالگی می‌تونه پوشکش رو عوض کنه و اینا بعدش وظیفه شماست چ حموم بچه چه کارای دیگه جای خصوصیش 

ثانیا او و داداشش رو با هم برده حموم ؟ چ معنی میده همچین کاری ؟

چرا قبل اینکه بچه دار بشید به تربیت جنسیش فکر نمیکنید و چهار تا کتاب دربارش نمیخونید من نمی‌دونم 

دیگه داداششو جلوش عوض نکن حریم شخصی و بهش یاد بده کارتون هایی برای بچه ها هست که این چیزها رو توضیح ...

خودم که با لباس زیر میرم،اما باید کلا جدا ببرمش حموم

اشکال از شماست عزیزم بچه که تقصیر نداره یعنی چی که باباش او و داداشش رو با هم برده حموم؟این جمله همش ...

حرفاتون درسته،اما مسیله اینجاست که فقط به جای خصوصی داداشش دست نزده،چند وقت قبلم به جای خصوصی دختر داییش دست زده و این دیگه ربطی به حموم مشترک نداره

این کاملا طبیعیه اون داره بدن خودشو و بقطه رو کشف میکنه، حساسیت زیاد شما خوب نیست اصلاو اینکه تعجب م ...

خودم میبرم اکثرا،اما یه وقتایی مثل امشبم سر یه سری مسائل پیش اومده که باباشون بردتشون حموم

حرفاتون درسته،اما مسیله اینجاست که فقط به جای خصوصی داداشش دست نزده،چند وقت قبلم به جای خصوصی دختر د ...

همون 

خوب دیگه چون مفهوم حریم خصوصی اون ناحیه رو خوب برای بچه جا ننداختید 

شاید گفتید ولی برای بچه جا نیافتاده که اون ناحیه خصوصی هست و مثل بقیه اعضای بدنش باهاش برخورد می‌کنه 

اولین گامش اینه که دیگه با همسرتون نره حموم و بفهمه که حموم هم یه جای خصوصی هست که چون توش آدما لخت میشن فقط جای مادر و دختره این باعث میشه کم کم ارتباطش با شما هم قوی تر بشه 

بعدش هم باید دیگه داداشش رو جلوش عوض نکنید و علنا وقتی میخاین داداشش رو عوض کنید بهش بگید روتو برگردون یا برو از اتاق بیرون 

بعدش کم کم مادر دختری باهاش حرف بزنید نه دعوا کنید 

بگید که ببین من نمی‌زارم تو اونجای داداش رو ببینی اونجای تو هم همینطوره کسی نباید ببینه تو هم نباید برای کسی رو ببینی 

من یادمه پیش دبستانی که بودم بچه ها به سینه های هم دست میزدن (دخترا)تو دکتر بازی ولی من اصلا این کارو نمی‌کردم چون حتی مامانم گفته بود سینه هم خصوصی هست کلا کسی نباید تو رو لمس کنه چه دوستت چه کس دیگه

عزیزم من دوتا پسر دارم حتی یکدفعه با هم حمام نبردمشون و هم رو ندیدن شما چطوری دختر و پسر بدون رعایت حریم بینشون حمام میبرین!

گلم دختر شما نهایت سه تا چهار سال دیگه به بلوغ میرسه پس درکی از تفاوتها رو تو این سن داره ! خودتون با دست خودتون بچتون رو دچار بلوغ زودرس نکنین. 

بیشتر مراقبش باشین با یه مشاور صحبت کنین از اونجایی که این مار رو با دخترداییش هم تکرار کرده معلومه که شاید ذهنش درگیر شده ببخشید اما شما با سهل انگاریتون دنیای بچگی رو از بچتون گرفتین و الان ذهنش به جای بازی و بچگی پر شده از سوال درباره تفاوتهای بدن خودش و برادرش و بقیه! ان شاءالله بیشتر مراقبت کنین و حواسش رو به بازیهای مختلف که انرژی رو میگیره پرت کنین مثل ورزش و برادرش رو جلو دخترتون عوض نکنین.دخترتون گناه داره . خوشبخت و عاقبت بخیر باشین

دلیل برای باحجاب بودن زیاده اما با افتخار حجابم رو برای امنیت روح و روان همجنس های خودم و به حکم انسانیت رعایت میکنم... تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامند نهند آدمی!ألم یعلم بأن الله یری... آیا فکر میکنید خدا نمیبیند؟؟؟ 

اگر الان سریع سراغ توضیح حریم خصوصی برین متوجه میشه که یه چیزی شده

اول از جدا کردن حمام و عوض نکردن گل پسرتون جلو دخترتون شروع کنید تا حداقل فراموش کنه بعد حتما کلاس ورزش بفرستین تا ذهنش و بدنش خسته بشه تا فکر نکنه به چیزی

بعد چند وقت حریم خصوصی رو با خونه خودتون براش توضیح بدین اینکه خونه ابتدا در ورودی داره بعد درب سالن و بعد درب اتاق و هی خصوصی تر میشه، اینکه پنجره ها پرده دارن برا حفظ حریم خصوصی کم کم برین سراغ بدن اینکه چه جاهایی خصوصیه و نباید غیر از مادر برای دختر کسی ببینه و دست بزنه.  دوتا نقاشی ساده که مثل چوب کبریت بکشین با دست و پا مثلا جلو و پشت به با دایره قسمت های حریم رو نشون بدین از هر دو طرف و بعدش بگین چون این نقاشی حریم خصوصی هست نباید نگه دارین تا بیشتر متوجه حساسیت حریم خصوصی بشه. گلم خیلی مواظب باش .

دلیل برای باحجاب بودن زیاده اما با افتخار حجابم رو برای امنیت روح و روان همجنس های خودم و به حکم انسانیت رعایت میکنم... تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامند نهند آدمی!ألم یعلم بأن الله یری... آیا فکر میکنید خدا نمیبیند؟؟؟