2777
2789
عنوان

اصطلاحات عجیب😨

2945 بازدید | 47 پست

امشب داشتم با یه مدیری (خانم)چت میکردم راجع به اینکه برم سرکار😨

گفتم‌موفق باشید خدانگهدار😊✋

نوشت به امید یه هوای تازه تر🌷

😨😨😨😨😂😂😂😂😂فکر کردم میخواد آهنگ‌ خط قرمز و بخونه😁😁😁

شمام شنیدین از اینا بگید😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبت شيك🤮

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

شاید بغل دستیش کار بد کرده بوده😷

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
اره.معلم ما همیشه میگفت به جای خسته نباشید بگین سرسبز باشید.هرکی اینو بهش میگفت نمره تشویقی مید ...

😂مگه درخته😐😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
اره.معلم ما همیشه میگفت به جای خسته نباشید بگین سرسبز باشید.هرکی اینو بهش میگفت نمره تشویقی مید ...

مگه  علف بود بنده خدا😂

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊