2789

دیدید مثلاً یه مدت با یه فردی یه پیوند و رابطه ای دارید اما

بعد با رابطه تون باهاش بهم میخوره و با یه شکست عشقی از اون رابطه خارج میشید و تا چند وقت حالتون بد 

و اگه با این قضیه هم کنار بیاید نمی‌تونید فراموشش کنید 

به نظر تون اون فرد فراموش می‌کنه یا هنوز به یادش می مونه؟! 

اون هم دلش می‌شکنه از قطع ارتباط یا براش مهم نیست؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یادش نرفته ولی از من بدش میاد در حالی که اگه برگرده حاضرم براش بمیرم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

نمی‌دونم چرا ولی حس می‌کنم همه ی اون شب ها که تا صبحش بیدار بودم و گریه می‌کردم بخاطرش اون به هیچ جاش نبوده 

حسمم تا حالا بهم دروغ نگفته 

الآنم که ازش گذشته دیگه فکر نکنم منو یادش بیاد اصلا 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

انقدر خاک بر سرم که هیچ موقع عشق هیچ کس نبودم و تو هبچ برهه ای از زندگیم کسی بهم فکر نمیکرده

منم 🙃غم عجیبیه هر کسی این حرف مارو درک نمیکنه 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی