2777
2789
عنوان

قدیما خیلی از عروسی‌ها اینجوری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 51 پست
شما طبق امضات معلومه از کدوم دسته تفکری و چرا و با چ هدفی داری ی چیز بعید رو ب قدیمیا میچسبونی...

خدایی چه ربطی داشت😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

شاید محله و فامیل شما اینجور بوده که شام نمیدادن ولی من حتی برای عروسی مادربزرگم هم شام دادن

نگفتم اصلا شام‌ نمیدادن، گفتم تو‌ خیلی از عروسیها

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید محله و فامیل شما اینجور بوده که شام نمیدادن ولی من حتی برای عروسی مادربزرگم هم شام دادن

یعنی زیر پوستی گفتی خسیس بودن😂

اینکه توی خونه بوده (تا چندین سال پیش) درسته

ولی دقیقا کی شام نمیدادن؟ عروسی پدر و مادر من ۵۵ سال پیش بوده؛ شام داشتن! کارت عروسی هم نداشتن که توش نوشته باشه چای و شیرینی... 

اینکه یه تعدادی شام نداده باشن در گذشته؛ طبیعیه. ولی نه اینکه همه عروسی‌ها این مدلی بوده! 

همین الان هم اگه دقت کنین بعضیا حتی بدون شام هم نمیتونن مراسم بگیرن! فکر میکنین الان همه ۱۰۰ مدل غذا میدن و ۵۰۰ نفر مهمان؟

اینکه توی خونه بوده (تا چندین سال پیش) درستهولی دقیقا کی شام نمیدادن؟ عروسی پدر و مادر من ۵۵ سال پیش ...

عروسی خودم تو یه تالار خوب و ۴۰۰ تا مهمون و حدود ۵ ۶ جور غذا باضافه‌ی دسر و مخلفات  و‌خیلی چیزای دیگه بود، عروس هم واقعا زیبا، با جهاز مثل ملکه‌ها، با جهاز خوب، به‌گفته‌ی خانم منم خدایی از هیچ چیز کم‌ نذاشتم، ولی اینا، گره زندگیمونو محکم نکرد و بعد از چند سال از هم وا شد😢

خرج عروسی چه ربطی به طلاق داره؟

ربط نداره، انفاقا منظور منم هم دقیقا همینه که این کارا و خرجها و حتی مهریه‌ی سنگین باعث دوام و بقای زندگی نمیشه

فقط عقل و درایت و اخلاق و رفتار و  درک اختلافات و اشتراکات فرهنگی و اجتماعی و گاهی نیم‌من بودنه که به زندگی قوام و دوام میده

من هم سنم خیلی کم نیست و بیشنر عروسیهایی که رفتم، تو خونه بوده و بدون شام اگر هم شام‌میدادن، فقط یه ...

اینجا هنوزم یه مدل غذاست ولی دعوتیا زیاده مثلا از 1200 به بالا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اینجا هنوزم یه مدل غذاست ولی دعوتیا زیاده مثلا از 1200 به بالا

نمیدونم شما کجایی، ولی میدونم بعضی عروسی‌های لرها بالای ۲۰۰۰ نفر مهمون دارن

ما جنوبیم

خوزستان تا سیستان و بلوچستان جنوب حساب میشه و بجز سیستان و بلوچستان، بقیه‌ی مناطق جنوب رو رفتم

شنیدم بخاطر اختلاف افق، اهالی جنوب کشور نسبت به اهالی مرکز و شمال ایران ساعات بیشتری رو روزه‌داری میکنن، درسته؟

من ن دیدم و ن شنیدم

پس از کسی که هم دیده و‌ هم شنیده و هم شرکت کرده قبول کن😂

یه سرچ هم بکنی کلی عکس کارت عروسی بدون شام میاره