2777
2789

اه اه یعنی به خاطر خواستگار با مادره بگو بخند میکنه ؟

خیلی بدم میاد خدایی

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما خواستگاراش ابدوخیاری هستن وگرنه کسی از این دخترایی که پا میشن ظرف میشورن خوششون نمیاد

همینو بگم که امشب یه مهندس ازش خاستگاری کرد 

وقیافش از خودش صد مرتبه بالا تر بود

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"
شانسش خوبه ما ازین کارا کنیم میگن دیوونه است 😅

وای وای آره خیلی خوش شانسه لعنتی همه جذبش میشن منم یه جوریم که همه رو از خودم میرونم  

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"
این جوری خوشم نمیاداین جور ادما دورو هستن

افرییین درسته ولی خب همه دوسش دارن

وای وای آره خیلی خوش شانسه لعنتی همه جذبش میشن منم یه جوریم که همه رو از خودم میرونم

حالا زیاد حرص نخور ، ازدواج همش قسمته به اینا نیست 

از کجا معلوم با یکی ازدواج کنه خدا نکرده جدا بشه 

ولی شما یه آدم درست و حسابی بیاد و خوشبخت بشی

والا بخدا یه پسر از بغلم رد میشه کم میمونه ب قتل برسونمش و یادمه وقتی ۲۰/۲۱ سالم بود میگفتم چرا خو ...

دقیقا من یه جوریم که مردم فکر میکنن خودمو میگیرم درحالی که من واقعا دست حودم نیستت

ولی تجربه ثابت کرده مردا عاشق این جور دخترای خوش سر زبون و مثل دختر خالمن

دقیقا من یه جوریم که مردم فکر میکنن خودمو میگیرم درحالی که من واقعا دست حودم نیستتولی تجربه ثابت کرد ...

منم همینم. از کسیم خوشم بیاد هیچوقت نمیرم بگم ، میگم خب اون بیاد سمتم، چرا من مثلا خودمو کوچیک کنم...

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

نگران نباش منم اهل این چس بازیا نبودم با همین سلیطه بازیام ۱۹ سالگی گرفتنم😂😂تو خودت باش بزار اون ه ...

منو که خیلی وقته گرفتن وبی اصلا تعجب کردم ار سیایت این دختر ۱۷ ساله

همه چیز که قیافه نیست عزیزم مهم آدم اعتماد به نفس داشته باشه آداب اجتماعی و رفتارش خوب باشه خوش اخلا ...

اره واقعا که من همیشه صفر بودم

افرییین درسته ولی خب همه دوسش دارن

اگه طرف دنیا دیده باشه میفهمه اینا همش فیلمه اونیم که نمیدونه یا باید سرش به سنگ بخوره تا بفمه یا تو جهل خودش باقی بمونه.این بیت شعر تقدیم به شما

گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی 

صبر کن پیدا شود گوهرشناس قابلی

اره واقعا که من همیشه صفر بودم

دیکه هرکس یک روحیه ای داره

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج