2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچمو شیرخشکی کنم

144 بازدید | 14 پست

کسی راهکاری بلده بچم دوماهشه 

از اول نیتم این بود شیر خشکی بشه 

چون سر شیردهی بچه اولم خیلی عذاب کشیدم اون یکی از سه ماهگی شیر خشک نخورد بعد شش ماه که غذای کمکی رو خورد شیر مادر هم نخورد بعد اون که شیر خودمم ترک کرد دیگه وزن نمیگرفت  فقط شبا شیر دادم بهش نتیجه اش این شد که تا دو سال شبا تا صبح بیدار میموندم که شیر بخوره بد غذا شد وزن نگرفت الان تو سن ۴ سالگی ۱۱ کیلوه خیلی اذیت شدم با داستان شیر خوارگیش هنوزم افسردگیم سر این قضیه پا بر جاست 

دومی گفتم صد در صد شیر خشکیش میکنم

اما اینم از بعد چهل روزگی دیگه شیر خشک نمیخوره شیر خودمم کم میخوره

واقعا چه خاکی بریزم سرم صد گرم وزن گرفت تو بیست روز. فقط روزی دو سه بار به زور شیر خودمو میخوره اونم در حد پنج دقیقه نه بیشتر 

شربت زینک دکتر بهش داد ولی اثر نداره 

میخوام شیر خشک بخوره 

کسی راهکاری داره که عادت کنه به شیشه شیر 

دختر خاله من فقط وقتی بچه خوابیده بهش شیر میده 😕

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیم باخودته چون بچه اولت نیست وتجربه داری پس حتما میدونی شیرمادرهیچ جایگزینی نداره .ولی اگه میخوای شیشه بگیره باید بزاریش حسابی گرسنه بشه مثلا دو وعدش ویکی کن اینجوری شیشه میگیره

تصمیم باخودته چون بچه اولت نیست وتجربه داری پس حتما میدونی شیرمادرهیچ جایگزینی نداره .ولی اگه میخوای ...

این کارو کردم بعد چهار پنج ساعت گشنگی باز نگرفته

شیر خودمم کم میخوره اخه

نان و اپتامیل فقط ممکنه مارک دیگه ای بدم بخوره؟

اره عزیزم امتحان کن ایشاالله می‌گیره

دختر خاله م اینطور بود چند مدل امتحان کردن تا بالاخره یکی رو گرفت 

حتی ممکنه شیشه شیرش مناسب نباشه

من متاسفانه اسماشون رو نمی‌دونم

از پزشک اطفالش بپرس بهت معرفی کنه شیشه و شیرخشک چی براش بهتره

سر شیر نرم بگیر شاید چون سفته نمیگیره

میدونم چی میگی،پسرم خیلی تلاش کردم تا گرفت ولی دخترم هلاکم کرد،همه ردش ها رو رفتم ولی فایده نداشت...حتی با قطره چکون بهش میدادم،شیر می‌خورد ولی حاضر نبود شیشه بگیره

پیرم کرد،شبا از گشنگی هم نمیخوابید

اره عزیزم امتحان کن ایشاالله می‌گیرهدختر خاله م اینطور بود چند مدل امتحان کردن تا بالاخره یکی رو گرف ...

شیشه رو عوض کردم از این سر گردا گرفتم فرقی نکرد

الانم همسرم سوپرامیل اورد برم درست کنم ببینم اینو میخوره 

خدا کنه بخوره 

سر شیر نرم بگیر شاید چون سفته نمیگیرهمیدونم چی میگی،پسرم خیلی تلاش کردم تا گرفت ولی دخترم هلاکم کرد، ...

بچه های بد قلق اینجورین من اولی بد قلق بود این دومیم کپ همون شده 

واقعا خیلی ناراحتم که دوباره بچه دار شدم تحمل ندارم تمام اون تنش ها و عذاب ها برام تکرار بشه 

اره سر شیشه نرم گرفتم 

شیشه رو عوض کردم از این سر گردا گرفتم فرقی نکردالانم همسرم سوپرامیل اورد برم درست کنم ببینم اینو میخ ...

ایشاالله عزیزم 

می‌دونم شرایطتت خیلی سخته، ولی سعی کن آروم باشی

نی‌نی استرس تو رو می‌فهمه اونم بدخلقی می‌کنه.