2777
2789
عنوان

مردای سایتو دلم میخواد جر بدم👺

210 بازدید | 12 پست

واقعا بدم میاد ازشون . یه سریاتون واقعا رو مخید کاش تو تاپیکای من نیاید

تو تاپیک قبلیم یه بچه سال برداشته جنسیت خودشو زده مرد اونم با سن ۳۲ هی چرت و پرت میگه بعد میگن چرا انقد گارد دارید به مردا ‌. میگم کجا بهتره بریم از بین اینا میگه همشون خزن . آخه تو کلا وجودت به عنوان یه مرد تو این سایت خزه به تو چه اخه😐

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

فقط ایموجی آخرت

🤣

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درک کن 

تا کی میخوای درک نکنی

اینجا سایته بارداریه

خب شاید باردار باشن اومدن اینجا

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

وای موافقم موافقم....بعضیاشون خیلی رو مخن...میخوان چای شیرین بشن مثلا توو تاپیکی که همه دارن اسی رو دعوا میکنن میان از اسی طرفداری میکنن ..ببخشید ولی دلم میخواد بهشون بگم کمتر بلیس برادر

درک کن تا کی میخوای درک نکنیاینجا سایته بارداریهخب شاید باردار باشن اومدن اینجا

پرنسسای حال به هم زن

تو همه چیم نظر میدن خفه ام نمیشن🗿🗿🗿

فقط اون بچه سالایی ك مث خاله زنکا وا میشن میان توی تاپیکا چرت پرت میکنو فک میکنن قراره بی جواب بمونه ...

وای وای ببین ینی حرص میخورمااااا . حقیقتا جلو خودمو میگیرم وگرنه دم دستم بودن خرجشون یه چک بود🗿

وای موافقم موافقم....بعضیاشون خیلی رو مخن...میخوان چای شیرین بشن مثلا توو تاپیکی که همه دارن اسی رو ...

دقیقاااا 😂😂😂😂😂😂😂😂 خفه شو آخه به تو چه مرتیکهههههه خفه شوووو😑😂

همین رضا رضا رو جر بده

یه دونه رضا رضا دیدم سنشم دور و بر ۴۰ اینا بود نمیدونم اونو میگی یا نه 

اونو خدا زده یه بار تو یه تاپیکی یه چی گفت حیف سیمکارت دیگه ندارم وگرنه داشتم براش😂😂😂😂😂😂