2777
2789

زندگیم با شوهرم خوبه 

ولی مادرشوهرم اینا خیلی تیکه اینا میندازن برام آرامشم خراب میشه خیلی دعای زبان بند گرفتم به نظرتون گناه بزرگی کردم؟

بله دعانویس یعنی باز کردن پای شیطان به زندگی

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله حرامه خدا و پیغمبرش هم کسی که جادو و طلسم مینویسه هم کسی که میگیره رو لعنت کردن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نگیر 

ختم استعفار کن 

کلا نعمت و برکت میباره به زندگیت 

نعمت ک فقط مادی نیس

بعضی وقتا رفتار خوب بقیه نعمته آدمای خوب نعمته

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

یه کتاب هست دو هزار دستورالعمل مجرب واسه هرچیزی که بخواید از علما و از روایات دستور العمل هایی که امتحان شده و جواب داده رو داره به جای دعا نویس این کتابو بگیر قشنگ انجام بده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بله حرامه و شرکه ، و میتونه باعث وارد شدن اجنه ب زندگیتون بشه بسیار بده

لطفا دور بندازید ، بپرسید از ی فرد ک تحصیلات دینی داره یا سرچ بزنید ک‌اونو چیکار کنید تا باطل شه اثراتش بره 

بسیار کارتون اشتباه بوده قبلش تحقیق میکردین بهتر بودا 

اینجور وقتا از سایت مرجع تقلیدتون یا شماره تلفنشون ک‌تو گوگل هست راحت بپرسید سوالتونو موفق باشید

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

بخدا مجبور شدم😭😭😭😭😭

حالا توبه کن و دیگه تکرار نکن، خدا خیلی بخشندست، به جای این کارا با سیاستت کاری کن کسی اذیتت نکنه، البته در دهن حسودا همیشه بازه، هر کاریم کنی ول نمیکنن، بهتره بهشون توجه نکنی و یر خودتو گرم کنی که بهشون فکر نکنی

بازم خوبه زیاد هزینه نکردی بعضیا میلیونی هزینه میکنن پایه این چیزای بدردنخور این کتابی ک گفتم و سرچ ...

دستت درد نکنه الان سرچ کردم خیلی خوبه کاش زودتر میفهمیدم