2777
2789

طرف میاد میگه من بدبختم یکی پیدا میشه واااای من خیلی خوشبختم!

یکی میگه من شوهرم بده ،یکی پیدا میشه واااای من شوهرم عالیه

یکی میگه شوهرم دوسم‌نداره، یکی‌پیدا میشه میگه وااااای من شوهرم میمیره برام

یکی میگه من بدختم پول ندارم، بکی پیدا میشه وااای من میلیادرم

یکی میگه من شوهرم خیانت کرد، یکی پیدا میشه میگه وااای شوهر من سربه زیر

یکی میگه پدر من بده متنفرم ازش به عده فاز نصیحت برمیدارن که نباید به پدرت اینجوری بگی،اخه مگه تو‌زندگیش بودی؟؟؟؟

کاش به ذره شعور درد و‌دل داشته باشیم

هوای همو داشته باشیم نمک رو‌زخم کسی نریزیم!!!

یکی یه دونه آقا مَهدی ام😌👸🏻💍💙.                                                          برای حال خوب همدیگه دعا کنیم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا 

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

یادمه قبلنا یکی تاپیک زده بود از اندام همسرم خوشم نمیاد خیلی لاغره حسی بهش ندارم و.....

یکی اومد نوشت ماشالله همسر من مثل شیره بلند چهارشونه و....😐😂

بخدا اینا نرمال نیستن

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

یادمه قبلنا یکی تاپیک زده بود از اندام همسرم خوشم نمیاد خیلی لاغره حسی بهش ندارم و.....یکی اومد نوشت ...

باورم نمیشه

مگه میشه انقد بیشعور

یکی یه دونه آقا مَهدی ام😌👸🏻💍💙.                                                          برای حال خوب همدیگه دعا کنیم✨

بعضیا نه خیلیا اینجا یه مشت بی شعور ریخته الحمدلله نی نی یار هم کاری نمیکنه فقط اونایی که کاری به کسی ندارن و تعلیق میکنه اونایی که توهین میکنن رو تعلیق نمیکنه الان یکی از حسابای من بیخودی تعلیق دائم شد چرا چون یکی دیگه توهین کرده بعد نی نی یار رو صدا زده گفته که منو تعلیق دائم کنه نی نی یار هم کم نذاشته منو تعلیق دائم کرد متاسفم

بعضیا نه خیلیا اینجا یه مشت بی شعور ریخته الحمدلله نی نی یار هم کاری نمیکنه فقط اونایی که کاری به کس ...

کلا خیلی بی در و پیکیر