2777
2789
عنوان

چرا زنی ک طلاق میگیره اسمش مطلقه

130 بازدید | 13 پست

میشه ولی مرد که طلاق میگیره اسم نداره 

کنجکاو شدم 

یا مثلا شوهرش بمیره بیوه محسوب میشه ولی باز مرده اسم نداره 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون زنا بدبختن هرچی بشه رو زنا اسم میزارن

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

چون فک. کنم این اسم هارو مردا از قدیم خودشون برا زنا ساختن ولی ما هیچ اسکی برا مردا نساختیم کاری به کارشون نداریم کلا 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

دیگه فرهنگ پایین مردمه دیگه...

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

چون زنا بدبختن هرچی بشه رو زنا اسم میزارن

😐😐😐😐

خب بیایم ماهم برا مردا اسم بزاریم 

بدبخت بودن نداره که 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

زنی که بلند می‌خندد "بی‌حیا" نیست، "سرزنده" است. زنی که بلد است حقش را بگیرد "سلیطه" نیست، "توانمند" است. زنی که تنها به سفر و راه‌های دور و دراز می‌رود "ول" نیست، "جهاندیده" است. زنی که طلاق گرفته "مطلقه" نیست، "مجرد" است. دختری که ازدواج نکرده "ترشیده" نیست، "مستقل" است. زنی که شوهرش مرده "بیوه" نیست، زن "مجرد" است. .زنی که تنها با فرزندانش زندگی می‌کند "بی‌سرپرست" نیست، "سرپرست خانوار" است. زنی که هنرمند فعال در اجتماع است "هرجایی" نیست، " مایه افتخار" است. .زنی که نگران زنان سرزمینش باشد "فمنیست کله‌خراب" نیست، "دلسوز" است. فرهنگ لغاتمان را اصلاح کنیم. خشونت‌ها خودبخود کاسته خواهد شد. با هم مهربان باشیم❤️🌹

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

به مردا هم میگن.اسمی که میگن مهم نیست.برای جامعه ی آماری استفاده میشه.بار منفی و دیدگاه منفی باید از بین بره.

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!