2777
2789

سه سالشه  حرف هم نمیزنه در حد بیست کلمه اصلا قانع نیست هرچیزی بدم باز بیشتر میخاد الکی گریه می‌کنه دنبال بهونه است گریه کنه مثلا یک بستنی به این دادم یکی به داداش کوچکش  از خورد زد زیر گریه که اونم بده من بخورم یا موز بدی بازم از اونو میخاد تا بهش بگی بشین شلوغ نکن الکی گریه می‌کنه یا اینکه الکی رینگ رینگ داره خسته شدم خسته کرده منو 

ببرمش دکتر

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اون خیلی کوچیکه عقلش نمیرسه چرا خودتو میزنی دور از جون اتفاقی برات بیفته چی 

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

برای حرف زدنش سخت نگیر بعضی بچه ها دیر زبون باز میکنن نوه خاله م نزدیک چهار سالگی شروع کرد به حرف زدن اونم خیلی بهونه گیر بود چون نمیتونست راحت ارتباط برقرار کنه گریه میکرد همش تا به بقیه بفهمونه حرفاشو

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بزار گریه کنه اصلا نه دعواش کن نه بزنش نه خودزنی کن

کلا نسبت بهش بی اعتنا باش 

یه مدت تحمل کن به خودش میاد

انقدر هرچی خواستع بهش دادین 

یا اگه بازی دوست داره کار های بدشو با بازی عروسک قصه کفتن بازی کن