2777
2789
عنوان

شوهرم

175 بازدید | 11 پست

شوهرم خیلی خوشتیپه منم متوسطم خیلیم رابطه خوبی داریم و همو دوس داریمولی مشکلی ک هست به خانومای زیبا محو میشه

ناخوداگاه بهشون نگاه میکنه با اینکه بهش گفتم ازین کار حس بد میگیرم و اونم قول داده خودشو کنترل کنه 

اما بازم من روش حساس شدم تا یه جا میبینم یه خانوم خوشگل هست ذهنم بهم میریزه و همش چک میکنم ببینم شوهرم بهش نگاه میکنه یا نه

بعصی وقتا نگاه میکنه بعصی وقتام نمیکنه

تو مهمونیام دخترا رو نگاه میکنه و این اذیتم میکنه

چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس باشی خودت اذیت میشی فقط 

خب بقول خودت همسر خوشتیپ و خوش چهره انتخاب کردی باید فکر می‌کردی ک هم خانوم ها نگاه میکنن

هم ایشون ب خانوم‌ها 

خصلت مرد همینه یه نگاه گذرایی هم ک شده میندازن 

اما اگر در جمعی زوم شد کاملا آروم بهش توضیح بده ک بدت میاد و اگ شما متقابل انجام بدی ایشون چ ری‌اکشنی میتونه داشته باشه

من یه رفیقی دارم متاهل اعتقادات هم داره ولی با ما میاد بیرون خیلی هیز میشه کلی حرف جنسی شوخی جنسی می‌کنه نگاه می‌کنه به زنا ما که مجردیم مثل این نیستیم😅

ولی خب همه میدونیم‌ که در همین حد دیگه بیشتر از این وقاحت نمیکنه البته اینم بده هاااا ولی خب عادت کرده مدلش این شکلیه