2777
2789

سلام بچه ها من چند وقت پریود نمیشدم رفتم ازمایش دادم و سونوگرافی گفتن هیچ مشکلی نداری کیستم نداشتم 

بعد از اون  چهار پنج ماهه ک پریود میشم همش خون مرده هست چیکار کنم؟ چرا اینجوره؟

تنبلی تخمدان و ضخامت رحمت مشکل داره 

این دو تا کوفتی تا زمانی که نخوای بچه بیاری دکترا نمیفهمنش دارو هم نداره 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یعنی چی میشه؟

سخت باردار میشی خطر سقط هم تو بارداری برات زیاده دقیقا مثل من بدبخت دوساله درگیرم 

سعی کن باشگاه بری فست فود نخوری شیرینی زیاد نخوری به جاش ماکارونی لوبیا سبز هویج نشاسته عسل و سیاه دونه زیاد بخوری چون اینجوری بهتر کنترل میشه 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

منم همینم تنبلی تخمدان

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

وای یعنی چی میشه؟

نگران نباش ....ورزش کن و شیرینی جات هم نخور ....استرس هم نگیر...غذای سالم و مفید بخور فست فود و سیگار و قلیون و این چیزا رو هم ترک کن...شنیدم کلم بروکلی خیلی برای سلامت رحم خوبه....سعی کن گاهی تو رژیم غذاییت بیاری....خودمم میخوام‌ بگیرم 

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.