2777
2789
عنوان

16 سالمه تنبلی تخمدان دارم

283 بازدید | 17 پست

من کلا نامنظم پریود میشم، آذر ماه نشدم، دی اوایل شدم، بهمن وسطاش  شدم، اسفند کلا نشدم و فروردین هم هنوز نشدم. آیا تنبلی تخمدان دارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الاهی بگردم منم از بچگی پلی کیستیک بودم

اولین پریودیمو ۱۷ سالگی تجربه کردم و دیگه نشدم و فقط با قرص و دارو

تنها توصیه ای که دارم برات اینه که وزنتو کم کنی شیرینی جات و ارد سفید نخوری و مرتب ورزش کنی و سبزیجات بخوری

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

الاهی بگردم منم از بچگی پلی کیستیک بودماولین پریودیمو ۱۷ سالگی تجربه کردم و دیگه نشدم و فقط با قرص و ...

تشکر، BMI ام ۲۳.۵ هستش، یعنی وضعیت نرمال. اما خب تحریم به خاطر درس خیلی کم شده. ممنونم که گفتین

ببین عزیزم، تنبلی تخمدان ریزش مو و رویش موی زاید روی چانه داره، نواحی زیر بغل و بکینی تیره میشن، ...

من همه اینارو دارم فقط پریودم ب شدت منظم هست

بعد بنظرتون با ورزش و اصلاح سبک ریزش مو و تیرگی هایی ک ب وجود اومده ب حالت قبل برمیگردن.؟

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...