2777
2789

اگه فردا میخوای بری مهمونی ولی صورتت وااارفته

امروز ۵ لیوان آب بخور نه از این لیوان کوچیکا یا مثلا استکان.. گول نزنید خودتونو لیوان بزرگ آبخوری

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای سفید بشی و رنگ و روت وابشه همین ۵ لیوان رو ادامه بده،ببین نگفتم ۶ لیوان نگفتم ۸ لیوان که سختت نباشه

اگه تشنه نمیشی ی چنتا دونه بادوم زمینی بگیر دستت یکی دوتاشو بخور ک تشنه بشی ی لیوان آب بخور،،دو ساعت بعد همینطور

من قبلا خیلییی اب میخوردم وزنمم عااالی بود همیشه ۵۹ تا قد ۱۶۷

یه هفته اومدم روزی ۸ لیوان آب خوردم عمدا، لپام میخواس بترکه و پوستم شفاااف و سفید بود

بعد ازدواج کلا اب خوردنم کم شد هم وزنم اضافه شد،هم پوستم کدر،حالا این دم عیدی واسه عید دیدنی شروع کردم روزی ۵ لیوان آب خوردن هم رنگ و روم باز شد هم لپام برگشت

آب زیاد باعث ادرار زیاد و از دست رفتن املاح بدن میشه ضرره !

اره درسته،اما نه ۵ لیوان برای ما ک روزی سه وعده غذا میخوریم حالا روزه هم چند روز دیگه تموم میشه

۵ لیوان اصلا زیاد نیست،،،اون ۸ لیوان بود ک قبلا میگفتن و من ۸ لیوانم امتحان کردم مشکلی پیش نیومد چون میان وعده کوچیک هم میخوردم 

دیگه دیگه،، اگه میتونی دوبار در هفته وقتی حموم هستی و بخار آب پوستتو خیس کرده و نرم ماسک سدر و خاک رس با اب قاطی کنی و صورتتو اسکراب کنی

ولی ولی ولی اینو ک میگم قبل از حموم رفتن آماده کن بذار ی گوشه حموم وقتی خواستی از حموم بیای بیرون بزن ب صورتت

زرده تخم مرغ و نشاسته ذرت رو قاطی کن وقتی خواستی بیای بیرون از حموم این ماسک رو بزن به صورتت ده دقیقه ،یه ربع بذار رو پوستت بمونه ک آبرسان و مرطوب کننده عالی هست، و بعد از اون اسکراب خاک رس پوستت خشک نمیشه

بعدش حتما ابرسان و ضدافتابتونو بزنید 

اسکراب نباااید هر روز و حتی یکی دو روز درمیون باشه، بذار سه روز درمیون ک پوست وقت ترمیم داشته باشه و گرنه پوستتون خشک و کدر میشه،

سفیییددمیشید

من یه ماگ دارم از اون پیمانه میگیرم روزی ۵ تا

چه خوب 

منم همینطور 

من دوس دارم تپلتر بشه ، الان دو ماهه مدام روزی ۶ لیوان حتما آب خوردم ، امکانش هست بازم ازین بیشتر صورتم تپل شه ؟ یا درین حد میمونه دیگه ؟ اگه روزی ۸ لیوان بخورم دیگه همیشه

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫
اینو تازه دیدم امتحان نکردم هنوز

اصلا هزینه اضافی و کار اضافی نمیخواد فقط آب بخور

شاید اون شیر خشکه بخاطر اینه ک طعم خوبی ب اب بده خیلیا نمیتونن آب بخورن روش های خوشمزه درست میکنن براشون

چه خوب منم همینطور من دوس دارم تپلتر بشه ، الان دو ماهه مدام روزی ۶ لیوان حتما آب خوردم ، امکانش هست ...

اره میشه

ولی این ۶ لیوانی ک میخوری باید جدای از اون مقدار نوشیدنی هایی باشه ک با غذا میخوریا

من ماگ ابمو میذارم رو میز اشپزخونه با اون ک میخورم حسابه و هردفه یدونه پر میخورم

اره عزیزم ببین من همیشه اب زیاد میخوردم فقط یه هفته اومدم ۸ لیوان روزانه خوردم،بببین میخواستم بخندم باید لپامو با دست میگرفتم حس میکردم الان میترکه

ولی خدایی پوستم شفااااف و سفید بود

بعد ازدواج یادم رفته بود کلا آب خوردن چون فعالیتم کمتر شده

این مدت دیدم واقعا پوستم داغون شده روزی ۵ لیوان شروع کردم خدااایی عالی شدم هنوز یه هفته هم نشده 

اره میشهولی این ۶ لیوانی ک میخوری باید جدای از اون مقدار نوشیدنی هایی باشه ک با غذا میخوریامن ماگ اب ...

عزیزم یه سوال خیلی خیلی مهم درمورد عفونت ازت دارم میشه درخواست دوستیمو تایید کنی خصوصی بپرسم؟