2777
2789
عنوان

از دست بچه هاشون روانی شدم

152 بازدید | 10 پست

اومدیم با یه خانواده ای مسافرت و اصلا هیچ شناختی ازشون نداشتم 

دو تا بچه ۳ ساله و ۱۱ ساله دارن که خدا شاهده اخلاق دو تا بچه هاش عین هم و بچگونه هست 

کوچیکه مدام در حال جیغ و گریه اگه به خواسته اش عمل نکنی یا گوشیمو بهش ندم جیغ میزنه از نوع فرابنفش 

بزرگه هم همینجوریه اگه به حرفش نکنن جیغ میزنه و لگد 

دیوونه شدم از دستشون از مامان و باباشونم حساب نمیبرن 

همه بچه ها اینجوری ان؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشیتو چرا میدی؟ بگو این مال منه تا فردا جیغ بکش. لگد زد هولش بده اون ور و برو.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چرا شناخت نداشتی نرفت؟من به هیچ عنوان به جز خانواده خودم با کسی دیگه مسافرت نمیرم

اصلا قرار نبود باهاشون بزم ما دوتایی با شوهرم رفته بودیم و از قضا همکار شوهرمم همونجا اومده بود دیگه بهم ملحق شدیم 

ادم بچه دار با بچه دار باید بره مسافرت.بچه نداری با هاشون نباید میرفتی

اینجوری نیست بارها با آدمهایی که بچه داشتن مسافرت رفتیم و اتفاقا باعث سرگرمی و لذت بیشتر شدن. اینا بی‌تربیتن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نمیدم اینقد جیغ و گریه می کنه که مامانش میگه بهش بده

بگو عزیزم مال خودتو بهش بده من کار دارم. همونجا نشین که بحث کنی. رو میدی اینجوری میشه. یه اخم کن تحویل نگیر آروم میشه

بگو عزیزم مال خودتو بهش بده من کار دارم. همونجا نشین که بحث کنی. رو میدی اینجوری میشه. یه اخم کن تحو ...

چیزی به نام آرومی تو اینا نیست اینقدر اخم کردم 

به خدا بچه من بودن مثه سگ زده بودمشون