2777
2789
عنوان

دیشب یه هدیه خیلی عجیب از زن عموی شوهرم گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 98 پست
نمیدونم من درک نمیکنم... اینکه کسی رو بدبخت کنم هیچ سودی برای من نداره... وبعدش این کار جزو گناهان ک ...

شبکه چهار برنامه زندگی پس از زندگی رو نگاه کردید؟ پسره می‌گفت یکی برای مادربزرگم زمان جوانی دعا نوشته بود اون دعا تو زندگی منم تاثیر داشت همچنان می‌گفت طرفو داشتن عذاب میدادن تا گفتم حلالش کردم ولش کردن 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شک کردم ،چون اگه جایی باشه که خودم فکر میکنم ،نباید به این کارهاشون عکس العملینشون داد چون بدتر رفتا ...

نه عزیزم اونی که فکر میکنی نیست

یه استان دیگه اس

همسایه خوزستان

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

اع من خوزستانیم ،پدرم موقع جونی اونجا کار میکرد و خیلی از هم دوره ای هاش

درسته ولی با تاپیک های اسی متوجه شدم کجاست

این استانه یه شهرشون معروفه که همه مرداشون کویتن

ولی خب شاید استارتر دوست نداشته باشه شناسایی شه برای همین اینجا نمیگم

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

ن بنده خدا هنگ کرده بود

سعی کن زیاد باهاش رفت و آمد نکنی و بزار به حساب غریبه بودن شما

خوراکی سوغاتی هم می‌فرسته بگیر ولی استفاده نکن و به کسی نگو چکارشون میکنی،،با این کار زن عمو می‌فهمه نقل و نباتایی که می‌فرسته فایده نداره. و اینکه اگه بفهمه دور میندازی سعی می‌کنه بیشتر بهت نزدیکتر بشه و اذیت کنه