2777
2789
عنوان

کی عمل اپاندیس داشته

695 بازدید | 30 پست

من ۱۳ روزه اپاندیس عمل کردم عمل باز ،از اول درد زیاد داشتم الانم دو روزه بخیه کشیدم و عفونت کرده جوری که ی قسمت کوچیک بازه از همونجا کلی چرک عفونت آب خون خالی کردم از دیروز ترشحات کمتره ولی قط نشده ، و اطراف بخیه ام خیلی سفت شده و درد سوزش قسمت بخیه و درد پهلو دارم و دردی که به کشاله ران میزنه نمیتونم هیچ کاری انجام بدم صاف نمیتونم راه بذارم نه خم بشم درد دارم نمیدونم کی تموم میشه    , درد پهلو نمیدونم چیه از عفونت که داره  ، دکترم بهم روزی دونا جنتامایسین ۸۰ داده امپول و سفکسیم مترو ، از درد خسته شدم خیلی کلافم ، دوماه پیشم سزارین شدم دیگه بریدم  , کسی تجربه ای از عمل اپاندیس داره یا بعد عمل عفونت کنه 

ممنون خدا🍃🍃🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جراحی داشتم اما عفونت نداشت

هیچ دردی نداشتی ؟ من درد پهلوی راست کشاله ران دارم  و درد و سوزش قسمت بخیه دارم ، بخیه هامم که عفونت کرده ، واقعا فک نمیکردم انقد سخت باشه 

ممنون خدا🍃🍃🍃
خب برو دكتر نشون بده عفونت بخيه من از خانوادم عمل كردن انتي بيوتيك دادن و بعدش بخاطر انتي بيوتيك ي ج ...

دکتر جراحم پریروز رفتم همین انتی بیوتیکارو داد ، درد خیلی اذیتم میکنه و هنوز از محل بخیه چرک میریزه بیرون فشار میدم 

ممنون خدا🍃🍃🍃
هیچ دردی نداشتی ؟ من درد پهلوی راست کشاله ران دارم و درد و سوزش قسمت بخیه دارم ، بخیه هامم که عفونت ...

همون قسمت بخیه ها فقط درد داشت پهلو و شکم درد هم نداشتم

وقتی هم که بخیه جوش خوردن درد نداشتم دیگه ولی رعایت میکردم اصلا سخت نبود واسه من

خب برا بخيه اينا رو داد؟ بعد عمل نداده بود انتي بيوتيك؟

بعدد عمل روزی دو تا سفکسیم ۴۰۰ میخوردم ، روز دوازدهم رفتم دکتر ک بخیه کشید عفونت کرده بود ، ولی از همون روز اول عکل تا الان درد داشتم ، 

ممنون خدا🍃🍃🍃
همون قسمت بخیه ها فقط درد داشت پهلو و شکم درد هم نداشتموقتی هم که بخیه جوش خوردن درد نداشتم دیگه ولی ...

چجوری رغثعایت نیکردی ، قبلش هرروز پانسمان عوض میکردی ؟ چجوری پانسمان میکردی ؟

ممنون خدا🍃🍃🍃
واقعا خوشحالتون من از درد دیوونه شدم

روز اول خیلی درد داشتم نمیتونستم بلند شم من ابجیم یکسال داشت اون موقع کوچیک بود حتی مامانم نمیتونست حتی بیمارستان بیاد پیشم خودم کارام میکردم برو دکتر ببین علتش چیه این همه درد

چجوری رغثعایت نیکردی ، قبلش هرروز پانسمان عوض میکردی ؟ چجوری پانسمان میکردی ؟

اره هر روز پانسمان رو عوض میکردم و با سرم شستشو میدادم 

حقیقتش دکترم عموم بود یه توصیه کرد چون من بدنم یه بیماری خود ایمنی داره و ریسک عفونتم بالا بود گفت گیاه تشنه داری رو بیار بچوشون به جای سرم شستشو از اون استفاده کن منم اینکارو کردم

من تقریبا ۱۲ سال پیش عمل کردم که بعد از کشیدن بخیه عفونت کرد...عسل زدم روش باز شد.. رفتم دکتر جای بخیه رو سطحی باز کرد ک عفونتشو فشار داد اومد بیرون دیگ بازم بخیش نکرد ..الان ی کم گود شده...اگر هنوز کمه زودتر برو دکتر ی چیز بدن بهتره تا مث من با فشار بیارش بیرون

اره هر روز پانسمان رو عوض میکردم و با سرم شستشو میدادم حقیقتش دکترم عموم بود یه توصیه کرد چون من بدن ...

اوم چیه ؟دارو گیاهی داره ؟ منم مه ی قسمتم بازه ایراد نداره استفاده کنم ؟ من دکترم اصلا راجع به پانسمان چیزی نگفت و من جدی نگرفتم در طول دو هفته سه بار عوض کردم و بتادین میزدم ک خیس میشد سرم شستشو تازه دارم میزنم اونم تزریقات که هرروز میرم امپول خشک کننده میزنم کفت ، دکترم چیزی نگفت اصلا بهم ، شما محل بخیه اطرافش سنگ سفت نشده ؟ 

ممنون خدا🍃🍃🍃
اوم چیه ؟دارو گیاهی داره ؟ منم مه ی قسمتم بازه ایراد نداره استفاده کنم ؟ من دکترم اصلا راجع به پانسم ...

اره گیاهه خیلی هم قیمتیه ولی در کل من به شما توصیه نمیکنم چون شما عفونت کرده دیگه همون سرم شستشو اوکیه 

نه برای من سفت نبود سفتی شما برای عفونته