یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونین پروسش چطوره ؟ خیلی زمان می بره ؟ و همینطور هزینش
اولا بستگی داره به اینکه کدوم شهر و استان باشین. پروسه ی قانونیش اینه که اول جلسات مشاوره داشته باشین بعد پرونده میره دادگاه و یه جلسه برانون میذارن و بعد رای صادر میشه میبرین دفتر طلاق. جلسات مشاوره معمولا هزینه و زمان رو افزایش میدن. وکلا از طرق دیگه ای وارد عمل میشن که هم زمان و هم هزینه کوتاهتر بشه. هزینه ها هم بستگی به شهرتون داره. غیر از خود دادخواست طلاق که مبلغی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هست بقیه هزینه ها هرجا بالا و پایین داره
من تهران هستم و حق طلاق دارم ممنونم راهنماییم کردین پس باید وکیل بگیرم
خب تهران یه کم هزینه ها بالاتره. بله وکیل بگیرید شاید دادخواست طلاق از جانب زوجه مطرح کنن و جلسات مشاوره براتون دیگه لازم نباشه. هزینه هم حداااآااقل ۱۰_۱۵ تومن حق الوکاله رو درنظر بگیرین. بین دو تا چهار تومنم دفتر طلاق . ان شاءالله خیر باشه. اگر خواستین توی پی وی منطقه ای که ساکن هستین بگین بیشتر راهنمایی کنم