2777
2789

فردا میخوام پسرمو ببرم واکسن دوماهگی لطفا هرکی تجربه داره راجب پایین آوردن تب کمکم کنه

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

همه بچه ها مثل هم نیستن خیلیا تب نمیکنن پسر من هم دوماهگی چهار ماهگی زیاد تب کرد تا یه مدتم جای واکسن ورم داشت ولی دختر جاریم اصلا نفهمید بهش واکسن زدن😁قطره استامینوفن رو هر ۶ساعت بده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا سامیارم سنه امانت🥹😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی نگرانم فقط خداکنه تب نکنه فقط نگرانم خدایی نکرده تب کنه و تشنج کنه

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

من بچم برا واکسن شش ماهگی میخندید...ولی بعدش خیلی تب کرد

عزیزم چیکار کردی وقتی تب کرد استامینوفن گرفتم امروز.. بهش بدم کافیه

پستونک ببر،گریه کرد بزار دهنش.برا تب پاراکید میدی

پاراکید گرفتم از داروخانه انقد حواسم پرت بود یادم رفت بپرسم چقد باید بدم😁

همه بچه ها مثل هم نیستن خیلیا تب نمیکنن پسر من هم دوماهگی چهار ماهگی زیاد تب کرد تا یه مدتم جای واکس ...

عزیزم قطره پاراکید گرفتم چقد باید بهش بدم چون میگن پاراکید باید کم بدی 

روز اول، هر ۴ ساعت، دوبرابر وزنش. مثلا اگه ۴ کیلوعه، ۸ قطره. روز دوم هر ۶ ساعت

مرسی عزیزم 

عزیزم من دوتا پسرم گوشاشون پله ست. من انقددد  دوست دارم همش قربون صدقه گوشاشون میرم. قبلا هرکیو میدیدم خوشم میومد. اخه اکثر اونایی ک گوشاشون پله ست خپشکلن یا جذابن. کسی نمیگه من خودم برا بچه هامو هر چند روز یه بار میگم. تازه دماغاشونم گنده ست. هی میگم فدای دماغغغت بشم فدای گوش پله ت بشم. حس میکنم اینجوری چشم نمیخورن. بهتر بابا. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸