2777
2789
عنوان

دیشب بعد مدت ها رفتم خونه مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 28 پست
حق باتو بود ولی چرا ب داداشت مستقیم نگفتی خب مریض بوده مامانت اینام مریض میشدن میرفت خونش دیگعلت رفت ...

مامانم بهشون گفته گفتن مگه بچه ما جزام داشت سرماخورده دیگه خوب میموند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی کار میکردم اگه بچه ها مریض میشدن همسرم خیلی دعوام میکرد که بردی از بچه داداشت گرفتن

نمیدونم جی بگم آخه مادرت هم نمیتونه اونارو از خونش بیرون کنه اونا خودشون باید درک داشته باشن وقتی مریض هستن جایی نرن

چی کار میکردم اگه بچه ها مریض میشدن همسرم خیلی دعوام میکرد که بردی از بچه داداشت گرفتن

من خیلی رو پسرم حساسم ولی اینکه وقتی مریض بشه من و شوهرم همو دعوا کنیم نداریم ویروسها دیگه پیش میاد تا جایی که بشه مواظبیم ولی مگه بچه ای داریم که اصلا مریض نشه ؟

حق باتو بود ولی چرا ب داداشت مستقیم نگفتی خب مریض بوده مامانت اینام مریض میشدن میرفت خونش دیگعلت رفت ...

خیلی خود خواه هستند ده ساله خونه بابام تو واحد ۱۶۰ متری نشستن فکر میکنند مالک هستن 

باز خدا رو شکر کن بچه داری.. من همین شرایط رو دارم بچه هم ندارم... خیلی بیشتر احساس تنهایی میکنم

خوب بدتره بچه ها توعید دارن بهونه میگیرن یه خونه مادربرزگ هم نرن بس طفلی ها کجا برن

نوزاد رو میذاشتین تو اتاق واقعا کارت عجیب بوده فوقش بچه ات رو کنترل میکردی نره طرفش با یه چیز سرگرمش ...

عزیزم چطور بچه دوساله رو کنترل کنم بعدهم داداشم بچه رومیبرد سمت پسرم باهاش بازی کنه منم دیدم اینطوری هست پاشدم امدم

خوب بدتره بچه ها توعید دارن بهونه میگیرن یه خونه مادربرزگ هم نرن بس طفلی ها کجا برن

حق داری باید غصه بچه هاتو هم بخوری..

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم