2777
2789
عنوان

بابام به مادرشوهرم زنگ زده و هرچی از دهنش دراومده بهش گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 31 پست
زندگی خودتونه....چرا پدر و مادر باید وارد این قصیه بشن؟کار درست رو پدرشوهر و مادرشوهرت میکنن که چیزی ...

اخه دارن ازم سو استفاده میکنن...یه ذره هم به فکر من نیستن...همه تو فامیل فک میکنن مشکل ازمنه واذیتم میکنن یه کلمه نمیگن مشکل از پسر خودشونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکای قبل گفتم تو مراحل تخمک گیری بهم خیانت کرد اما چون خیلی تو این مسیر زحمت کشیدم ونمیتونستم یهو ...

من هم گفتم .

زحمت نکش .

همسرتون مرده نه زن .

دارو‌جواب گو نیست .

مگر طلاق بگیری ازدواج کنی به همسرت دوباره برگردی .

ببر پیش روان پزشک یا روان شناس.مشکل مردا میتونه از عصب باشه تا فیزیک .

دیگه زیاد فشار بهش نیار.

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

تصمیم قطعیتو بگیر واقعا نمیشه اینجوری زندگی کرد

خودمم موندم چیکار کنم...اخه تو اشناهای دورمون یه مرد هست بچه دار نمیشه ولی کلی خرج زنش میکنه و خونه و ماشین به اسمش میزنه طلا و مسافرت و قربون صدقه...ولی شوهر من ماهی یه تومن پول میده نمیذاره برم سر کار.منتم میذاره

خودمم موندم چیکار کنم...اخه تو اشناهای دورمون یه مرد هست بچه دار نمیشه ولی کلی خرج زنش میکنه و خونه ...

میگم اگ بحث عاطفی زیاد نیست یا فرصت بهش 

جدا شو اگر واقعا بهتر واست 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
من هم گفتم .زحمت نکش .همسرتون مرده نه زن .دارو‌جواب گو نیست .مگر طلاق بگیری ازدواج کنی به همسرت دوبا ...

اره باید بهش بگم بریم مشاوره چون خودم دیگه عقلم نمیرسه تو این وضعیت چیکار کنم

میگم اگ بحث عاطفی زیاد نیست یا فرصت بهش جدا شو اگر واقعا بهتر واست

نمیتونم جدا بشم...همه مشکلات زندگیمونو حل میکردم ولی موضوع بچه رو نمیتونم من حل کنم دیگه هرکاری از دستم براومد کردم....فقط این بیخیالی شوهرم و خانوادش خیلی رو اعصابه ...خودمم عصبیم ولی هیچوقت هیچی نمیگم و تحمل میکنم ولی بابام اومده جلو من نمیتونم جلوش وایسم

اره باید بهش بگم بریم مشاوره چون خودم دیگه عقلم نمیرسه تو این وضعیت چیکار کنم

زیاد حرص نخور .

بعضیا طلاق میگیرند .ازدواج مجدد میکنند بجه دار میشوند .یا نه تخمک زن و شوهر دیگه میاد تو رحم شما .این حلاله ..

اگر خواستی جدا شو .

ولی من احتمال میدهم مشکل روانی باشه .مشکل روانی هم میدونم چیه .باید تحت درمان روانی قرار بگیره .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

نمیتونم جدا بشم...همه مشکلات زندگیمونو حل میکردم ولی موضوع بچه رو نمیتونم من حل کنم دیگه هرکاری از د ...

بیخیال همچیو ب دوش نکش بزار بابات حلش کنه 

اگر بابات انقد حمایتگره و شوهرت خیانت کرده چراطلاق نمیگیری؟ خودت راحت کن ازاین عذاب

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
حالا اگر مشکل از شما بود خانوادا شوهر ابرو براادم نمیزاشتن! همون شوهره میرفت طلاق میداد میرف زن دیگه ...

شوهرم میگه اگه مشکل از تو بود من تا اخر پات وایمیستادم ولی میدونم الکی میگه...اینقد جلو چشمش اذیتم کردن به خاطر بچه... ولی شوهرم میگه نذاربفهمن مشکل از مرده ...حداقل میتونه بگه زنمه و دلم بچه نمیخواد ولی هردفعه روشو برمیگردونه هرکی هرچی دلش میخواد ب من میگه اینجور مواقع اصلا پشتم نیست 

شوهرم میگه اگه مشکل از تو بود من تا اخر پات وایمیستادم ولی میدونم الکی میگه...اینقد جلو چشمش اذیتم ک ...

معلومه داره مزخرف میگه الان که فهمیده مسکل خودشه بلبل شده  داره دوراز جون خرت میکنه🤨همشون همینن باور کن

ببین پدرت جی میگه خداروشکر پدری داری که پشتته به حرفش گوش کن

مگه با قرص درمان میشه؟ مشکلش چیه؟

یه عدد تو ازمایش اسپرم مردا هست که باید بین ۵تا ۱۵باشه....ازشوهر من اوایل ۵۶بود الان با کلی قرص شده ۳۶...دکتر میگه فایده نداره

معلومه داره مزخرف میگه الان که فهمیده مسکل خودشه بلبل شده داره دوراز جون خرت میکنه🤨همشون همینن باو ...

شوهرم که یاد گرفته تا یه کلمه میگم چیکار کنیم واسه این مشکل شروع میکنه گریه میکنه منم دلم میسوزه دیگه هیچی نمیگم

بیخیال همچیو ب دوش نکش بزار بابات حلش کنه اگر بابات انقد حمایتگره و شوهرت خیانت کرده چراطلاق نمیگیری ...

اره خودم بلد نیستم خواسته هامو بگم جز بابامامانمم کسی فکرم نیست....ولی شرایط طلاق ندارم باید یا حلش کنم یا تحمل...چون پدر و مادرم خیلی حساسن به حرف مردم

شوهرم که یاد گرفته تا یه کلمه میگم چیکار کنیم واسه این مشکل شروع میکنه گریه میکنه منم دلم میسوزه دیگ ...

ببین بحث یک عمر زندگیه

تو فرصت اینوداری مادرشی خودتو پاسوز یه مرد نکن اونم مردای امروزی تا چیزی میشه خیانت میکنن و اصلنم پشت زنشون نیستن بنظرمن حق خودتو از خودت نگیر اینا لیاقت ندارن