2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیایین

51 بازدید | 11 پست

من شاغلم

صبح ساعت ۷/۳۰ میرم ساعت ۲/۳۰ ظهر میام.

بعدش کار خونه-درس بچم

دانشجوی مقطع دکتری هم‌هستم درس میخونم

هم‌اینکه برای کار‌پایانامم همش باید برم شهر دیگه بیام حتی روز جمعه هم میرم تدریس دانشگاه باز یه شهر دیگه!

توی کل این ماه رمضون مادر شوهرم منو برای افطار دعوت نکرد.خیلی انتظار داشتم دعوت کنه!عروس بزرگشم!و مشغله کاریم خیلی زیاده!

با مادرشوهرم هیچ کینه و کدورتی ندارم و احترامش بجاست!

جاری کوچیکم رو که خونه دار هست و هر روز دیر بیدار میشه و توی عالم خودش هست رو دعوت کردن من رو نه!

ناراحت که نمیشه گفت هستم!فقط برام‌جای سوال شد!چرا اینجورین؟بعد همش عکس و‌استوری میذاره خواهر شوهرم که یه روز خوب با بهترینهام!!!!

چرا اینجورین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم محلی کن ببخشید اینو میگم به درک که دعوتت نکردن من از خدام بود مادرشوهرم منو هیچوقت دعوت نکنه دعوت میکرد یه عالمه حرف بارم میکرد خدا ازش نگذره من که حلالش نکردم.

بحث رو زیادی حساس نکن و از دید دیگه ب خودت نگاه کن...الان داری برای اینده ات وقت میذاری واقعا اینقد لازمه بری تو جمع یه سری ادم ک ب قول خودت تو عالم خودشونن و یکی این بگه یکی اون بگه و دراخر هم هیچ دانشی کسب نکنی و وقتت الکی بگذره...همین وقت رو میتونی کنار بچه ات بازی کنی یا استراحت...از جانب مادر شوهرت هم ب این چشم ببین ک براش مهمی و درک زیادی از وضعیتت داره میدونه درگیری و نمیخواد این بین بار زیادی روی فکرت بشه و مشغله ای اضافه کنه...اگراون دعوت نکرد تو زنگ بزن و بگو مامان جان امروز من تایمم ازاده و دلم براتون تنگشده افطاری درست کنم بیایید؟یا ب شوهرت بگو میدونم مامانت منو درک میکنه و بخاطرمشغله ی ما منو دعوت نکرده اما اگر حس میکنی من امروز تایمم ازده یه شیرینی بگیر بریم بعد افطار دیدنشون ....اینجوری هم سطحت بالا دیده میشه هم تو چشم همسرت خوب دیده میشی و هم مادرشوهرت میفهمه بااین چیزا نه میتونه کدورتی ب وجود بیاره و نه کسی درحد توست...بازم ببخشید اگر پرحرفی کردم

بحث رو زیادی حساس نکن و از دید دیگه ب خودت نگاه کن...الان داری برای اینده ات وقت میذاری واقعا اینقد ...

چند وقت پیش با یه جعبه زولبیا بامیه و میوه خشک رفتم پیششون 

ولی من هر چی خوبی میکنم وظیفم میشه اونا اصلا انگار مهم‌نیست براشون چیزی!!

چند وقت پیش با یه جعبه زولبیا بامیه و میوه خشک رفتم پیششون ولی من هر چی خوبی میکنم وظیفم میشه اونا ا ...

تو برای کی میکنی؟دیده شدن؟اگر برای دیده شدنه ک هیچی اما اگر برای ارامش داشتن و حس احترامته دنبال تلافی و جواب نباش....مگه با شوهرت مشکلی داری اونها هم یه خانواده دیگه هستند ....سعی نکن با فکر اینکه من خوبم اونا نه یا اینکه فلانی مغزو گذاشته زمین راحت زندگی میکنه و بیشتر هم تو چشم فلانیه مغزت رو مسموم کنی...تو وقت برای این فکرا نداری اصلا درحد این نوع فکرکردن نیستی این فکرا شایسته ی تو نیست...مقام و مرتبه ات بیشترازاین بحثای کوچیکه....تو باید تو مراسمی باشی ک ازت تجلیل کنن بهت افتخار کنن بااین همه مشغله داری تلاش میکنی و متوقف نشدی ....پس الکی ذهن زیبا و پرتلاشت ،انرژی عالیت رو روی این بحثا نذار هربار بهش فکرکردی ب خودت بگو براساس احترام و ادبی ک بازتاب کننده ی خانواده امه رفتارمیکنم و انتظار پاسخ ندارم...اگر کسی درحق محبتی ک میکنم خوبی نمیکنه مشکل ازمن نیست اون فقط داره عقده هایی ک داره رو خالی میکنه و دراین مورد من مشکلی ندارم ...دلیلی هم نداره درگیر دغدغه ها و مشکلات رفتاری بقیه بشم....تایمت مهمتر ازاین چیزاست...تو لایق ستایشی لایق احترام زیاد اگر الماس لای خاک و گِل پیدابشه از ارزشش کم میشه؟نه...توهمون الماسی با همون بازتاب از زیبایی و مهربونی و وجودت بین ادمهای کوته فکر چیزی از تو کم نمیکنه تو ب درخششت ادامه بده

تو برای کی میکنی؟دیده شدن؟اگر برای دیده شدنه ک هیچی اما اگر برای ارامش داشتن و حس احترامته دنبال تلا ...

عزیزم‌یه لحظه وایسا

من برای دیده شدن چرا باید اینکارو کنم!؟؟

نیازی به دیده نشدن‌ندارم!

احترام‌میذارم و طبیعتا در قبال احترام دوست دارم احترام‌ببینم.چون خانواده همسرم رو خانواده خودم میدونم 

و دوست دارم بهم افتخار کنن دوستم داشته باشن چون من واقعا انسان پخته و عاقلی هستم.و توی دلم چیزی نیست.و الانم زوری نیست فقط سوال شد برام که چرا اینجوری باید باشه!؟فقط سوال.

هر چقدرم بالا باشم و فلان بلاخره ادم سوال براش پیش میاد!