دختــر_جنـــوبم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 2127 عنوان خواب دیدم رفتم حج 24 بازدید | 4 پست اصلا عجیب بود لباس سفید تنم بود و با بقیه مردم دور خونه خدا میچرخیدم این چه خوابی بود نکنه میخوام بمیرم 🥹😂 ولی خیلی قشنگ بود من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰 1404/01/05 | 11:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13261 ان شاء الله به حج تعبیر شه😍🥹🥹🥹 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
دختــر_جنـــوبم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 2127 ان شاء الله به حج تعبیر شه😍🥹🥹🥹 خیلی احساس خوبی بود من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰
دختــر_جنـــوبم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 2127 به بهانشاالله به مراد دلت میرسی ممنونم عزیزم انشاالله 🥹 من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰