2777
2789
عنوان

حس میکنم بدبختم

529 بازدید | 27 پست

از دست مامانم خیلی ناراحتم جوریکه باعث شد بهش بی احترامی کنم.همه آدمای دنیارو به من و خواهرام ترجیح میده و بخاطر اونا حتی به ما برچسب دخترای خراب هم میزنه

هیچ به ما دخترا احترام نمیزاره بابامم مث خودش شده حرف اول و آخرشون فامیله.جوری که من میگم فلانی بره به درک برمیگرده بهم میگه خودت بری به درک نه اون که فامیلمه

حتی عروس مون رو هم به ما که دختراشیم ترجیح داد و نزدیک ده ساله یه چشممون خونه یه چشممون اشک.همه خواهرام با ازدواج از خونه فراری شدن من خیلی بدبختم که اینجا تو خونه ام😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندوقته مریض بود بخدا حتی شبا کنارش بودم و خودش میدید چشم رو هم نمیزاشتم ولی آخرش بهم گفت هیچکدومتون به دردم نخوردین کاش میرفتم پیش عروسم

با اینکه حتی باعث شد حدود یکماه از درسامم عقب بیفتم و کلی گریه کردم واسش باز اینو گفت

چندوقته مریض بود بخدا حتی شبا کنارش بودم و خودش میدید چشم رو هم نمیزاشتم ولی آخرش بهم گفت هیچکدومتون ...

تو خووووود خود منی.

بخدا همینا که میگی سر من اومده.

عروسمونم اومده چهارتا چیز چسبونده به من مامانم حمایتش میکنه

عصبانی بودی یه چی گفتی بعدا از دلش درآر 

اونم به دل نمیگیره دو سه روز سرسنگینه فقط

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
چندوقته مریض بود بخدا حتی شبا کنارش بودم و خودش میدید چشم رو هم نمیزاشتم ولی آخرش بهم گفت هیچکدومتون ...

زیاد محبت نکن به ایشون 

بیشتر میشکنی 

زخمی که نزدیکان میزنن عمیق تره

انشالله زود مستقل میشی

حال متکلم از کلامش پیداست
تو منی آیا؟ یا من توام؟

خیلی ناراحتم جواب محبت این نیست

بخدا ولی حتی یک درصد ارزش واسم قایل نیستن.شاید بیشتر از من به سطل آشغال اهمیت بدن

انقدر باخواهرام میشینیم در مورد همه چیز باهاش صحبت میکنیم که مادرمن اینجوره اونجوره واسه خودت ارزش قایل باش اینکارو کن اونکارو کن ولی یک ثانیه بعد یادش میره همه چیز و میگه تقصیر خودتونه که همه دنیا باهاتون بدن

تو خووووود خود منی. بخدا همینا که میگی سر من اومده. عروسمونم اومده چهارتا چیز چسبونده به من مامانم ...

اره واسه ماهم همینجوره

یعنی میگه شما بمیرین ولی عروسم نمیره

عروسمون حتی یک درصدم احترام نمیزاره بهش

عصبانی بودی یه چی گفتی بعدا از دلش درآر  اونم به دل نمیگیره دو سه روز سرسنگینه فقط

تا عمر داره تیکه شو میندازه

ولی حرفای دیگرونو زود از یاد میبره و میگه شپا کوتاه بیاین احترام بزارین و ...

دلم خونه بخداقسم

اره واسه ماهم همینجوره یعنی میگه شما بمیرین ولی عروسم نمیره عروسمون حتی یک درصدم احترام نمیزاره به ...

وای خدا حرصم گرفت. همین دیروز باهاش دعوا کردم.

داداشم تو زندگیم دخالت میکنه. هییییییچی که نمیگه تازه از دخالتاش حمایتم میکنه