saleheshgham مدیر استارتر عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 605 عنوان بارداری 96 بازدید | 14 پست سلام مامانای گل ی سوال ؛برای شروع درد زایمان چیکارکنم؟ دکترم گفته ۱۱سونوگرافی ۱۴ اما دیگه خسته شدم ؛ و هم اینکه دوستدارم زودتر ببینمش ....🥰 تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸 1404/01/05 | 10:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sivandi عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 725 عزیزم وصال همیشه شیرینه انشالله به زودی برای من دعا کن منم تازه مامان شدم خدابرام نگهش داره زندگی با همه خوب و بدش میگذره
qazalbanoooo عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 6632 پیاده روی نزدیکی شیاف گلمغربی با تجویز دکترت البتهمعاینه تحریکی استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
saleheshgham مدیر استارتر عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 605 عزیزم وصال همیشه شیرینه انشالله به زودی برای من دعا کن منم تازه مامان شدم خدابرام نگهش داره مبارک باشه عزیزم ان شاءالله زیرسایه پدرومادر بزرگ بشه تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸
saleheshgham مدیر استارتر عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 605 پیاده روی نزدیکی شیاف گلمغربی با تجویز دکترت البتهمعاینه تحریکی شیاف گل مغربی رو دکترم داده گفته هر۱۲ ساعت ک استفاده میکنم پیاده روی هم میرم نزدیکی نمیتونم.معاینه تحریکی چیه ؟؟ تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸
qazalbanoooo عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 6632 دکترت با دست دهانه رحم رو باز میکنه استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
saleheshgham مدیر استارتر عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 605 دکترت با دست دهانه رحم رو باز میکنه آهان تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸
6801 عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 3261 پیاده روی خیلی تاثیر داره من فقط همین انجام دادم ۱ماه ،دردم که شروع شد رفتم بیمارستان ۷سانت باز شد بچمم زود دنیا اومد. آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙
saleheshgham مدیر استارتر عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 605 پیاده روی خیلی تاثیر داره من فقط همین انجام دادم ۱ماه ،دردم که شروع شد رفتم بیمارستان ۷سانت باز شد ب ... روزی نیم ساعت خوبه ؟؟ شما چقد میرفتی ؟ تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸
6801 عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 3261 روزی نیم ساعت خوبه ؟؟ شما چقد میرفتی ؟ آره خوبه ،منم نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه میرفتم. آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙
فانیرامانی عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 6267 شیاف گل مغربی رو دکترم داده گفته هر۱۲ ساعت ک استفاده میکنم پیاده روی هم میرم نزدیکی نمیتونم.معاینه ت ... سلام عزیزم شما شیاف گل مغربی استفاده کردین تو زایمانتون تاثیر داشت ؟؟
saleheshgham مدیر استارتر عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 605 سلام عزیزم شما شیاف گل مغربی استفاده کردین تو زایمانتون تاثیر داشت ؟؟ سلام من استفاده میکردم طبق حرف دکترم اما زایمانم با آمپول فشار بود درد زایمان نداشتم فقط ماه درد داشتم تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸
فانیرامانی عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 6267 سلام من استفاده میکردم طبق حرف دکترم اما زایمانم با آمپول فشار بود درد زایمان نداشتم فقط ماه درد دا ... توکل به خدا منم استفاده میکنم ان شاءالله که تاثیر داشته باشه بچه راحت دنیابیاد
saleheshgham مدیر استارتر عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 605 توکل به خدا منم استفاده میکنم ان شاءالله که تاثیر داشته باشه بچه راحت دنیابیاد ان شاءالله ب سلامتی فارغ بشین 💚 تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸