2777
2789

من گاهی وقتا اتفاقات رو جلو جلو داخل خواب هام میبینم مثلا دیشب داشتم خواب میدیدم که بعد کلی وقن مادر بزرگم رو پیش مغازه محلمون میبینم  امروز صبح خالم زنگ زد و گف مادر بزرگم میخواد بیاد خونمون ولی خونمون رو بلد نیس و قرار شد بیاد پیش مغازه محلمون تا من برم دنبالش(چون کلی وقت باکل خانواده قطع رابطه کردیم خونمون رو بلد نیس)

یا مثلا دیروز خواب دیدم که صبح ساعت 7 و 20 دقیقه گوشی مامانم زنگ میخوره و همین اتفاق هم افتاد

اگر کسی انگار منه بیاد بگه کم کم دارم نگران میشم نکه جن شدم😂😂💔

این اتفاق چندین ساله داره اتفاق میوفته و به هر کی میگم باور نمیکنه

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی پیش میادولی اینکه همیشه برات پیش میاد عجیبه

مشکل منم همینه🤦‍♂️😅

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

چرا جنسیتت عوض کردی سری ؟

بد کاری کردم؟

10 بار زدم تا ثبت شده بالاخره