اول از همه بگم که مثل خواهرمه لطفا هی نگید حس بد گرفتم و فلان و این حرفا . به قدری زیباعه انقدر خوشگل هست یعنی به قشنگیش بخدا کسی و ندیدم نه تو اینستا نه توی بلانددیت و این چیزا اصلا تا بحال به زیباییش کسی و ندیدم اینا به کنار . خیلی شبیه به همیم چهار پنج سالی ندیدمش فازمون انرژیمون طرز فکرمون واقعا احساس میکنم پدر مادرمون یکیه که انقد شبیه به همیم یخورده هم چهره ای شبیهیم . سه چهار سالی بود ندیدمش یکی دو هفته پیش دیدمش و خلاصه سه چهار ساعتی پیش هم بودیم یه چیز بهش گفتم خیلی خوشحال شد. یکم حجابش رو رعایت نمیکنه بخاطر همین بهش گفتم آجی آناتومی زن و مرد فرق میکنه فکر نکن اون احساسی که خودت از دیدن یه دختر میگیری پسرم از دیدن یه دختر میگیره آخه داداشم نداره من راستش یکم نگران شدم چون توی شهرمون هم نیست سختمه یه وقت خدایی نکرده کسی بخواد اذیتش کنه اینو گفتم خیلی ذوق کرد و گفت چشم آخه حس کرد واقعا داداششم نگید بگیرش و این حرفا چهار پنج سال و والله همیشه مثل آجیم بوده برام.
اینو یک آقایی بهم بگه خیلی ازش بدم میاد و فکر میکنم که منو آنالیز کرده برامم فرقی نداره پسرخاله باشه پسر عمه باشه حتی عمو دایی هم باشه
بعد شما تاپیک میزنین دخترخاله م چرا اینطوریه؟
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
خب چه عیبی داره ببین خواهر من ما توی ایران زندگی میکنیم اگه توی کشور ما پسرا از بچگی دیده بودن و چشمشون عادت میکرد من حرفی نداشتم ولی نه الان یارو پیرمرد هشتاد ساله دنبال دختر جوونه
اینو یک آقایی بهم بگه خیلی ازش بدم میاد و فکر میکنم که منو آنالیز کرده برامم فرقی نداره پسرخاله باشه ...
حقیقت اینه که همه آقایون آنالیز میکنن فقط به روی خودشون نمیارن
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
خیلی حرفت درست بود و آفرین که جوری گفتی که قبول کنه نه با بحث و دعوا و کنایه. واینکه احساس میکنم اون بهت حس داره. اگه شما به فکر ازدواج باهاش نیستی توجهتو کم کن که وابسته نشه
من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
ببین بنظرم اگر باهم راحتین تذکری که دادی اشکالی نداره چون بهش نزدیکی
ولی دیگه خیلیم بهش گیر نده که معذب بشه
سعی کن حواست بهش باشه فقط خواهشاً اگر حسی بهش نداری جوری رفتار نکن که اون فکر کنه دوسش داری
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
حقیقت اینه که همه آقایون آنالیز میکنن فقط به روی خودشون نمیارن
حقیقت تلخ🥲😅
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚