2777
2789

خواهرشوهرم شهر دیگ زندگی میکنه عیدا میاد اینجا این دوسال اخیر هربار اومدن بچشو گزاشت پیش من و همسرم و با خانوادش میرفتن عیددیدنی یا تفریح و...( بچش هم پیش فعاله و خیلی اذیت میکنه) خب برای عید منم تایم استراحتمه دوست دارم زمانم برای خودم باشه حالا با یکی دو بار مشکلی نداشتم کار به جایی رسید که قضیه شد وظیفم و میگن اون فقط عید میتونه استراحت کنه درکش کن و بچشو نگه دار و... از صبح که میاردش شب به زور میاد دنبالش امروزم اوردش پیش ظهر بود من میخواستم برم بیرون بعد شوهرم کنسل کرد گفت بمون خونه حالا همین عیده تو که بعد عیدم وقتت ازاده خواهرم کارمنده همین عید میتونه استراحت کنه چه ایراد داره کمک حالش باشیم منم قاطی کردم از خونه زدم بیرون گف رفتی برنگرد ادم بی درکی هستی و تازه مقصر من شدم منم بهش گفتم خونه خودمه تو ناراحتی تشریف ببر رفتم شب برگشتم حالا اقا منو مقصر میدونه و برام تو قیافس واقعا متنفرم از خواهر بی درک و شعورش هرروز اخه مگه من زاییدم که نگهدارم!!! امروز دیگه روز پنجمش بود بچشو اورد اینجا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب کردی والا 

بگو شلوغه میوفته یا چیزیش میشه باز مقصر میشی تو 

من بچه م کمد افتاد سرش الان هیچی یادنمیگیره

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

نه شما وظیفه نداری نگه داری عادتشون نده 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بعد همین بچه اگه یه مو ازش کم بشه مقصر شما میشی 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪