2777
2789

سلام. سخت نگیر .

۱۱ رکعت

حال نداری دو رکعت مثل نماز صبح بخون به نیت نماز شب

خیلی پر فضلیته

هرکسی توفیقشو نداره هاااا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

روزه داران دمتون گرم افطار نوش جان و عید فطر مبارک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نماز روزمم ترک کردماخ یادش بخیر تا چند وقت پیشا نماز شب با چه حال خوبی میخوندم ولی خدا دوستم نداش ...

با دل خودت و اختیار خودت و همدستی و وسوسه شیطان نماز رو ترک کردی میگی خدا .....

گاهی در زندگی سختی ها و امتحاناتی خدا قرار میده واس بنده اش، باید صبر کنیم و در سختی ها ایمانمان رو حفظ کنیم 

۱۱ رکعت رو چطوری باید خوند عزیزمم؟ میشه راهنماییم کنی؟

ببخشید همین الان در اینترنت بزنین نحوه خواندن نماز شب کامل و قشنگ براتون میاره

تا جای کسی زندگی نکردی نتیجه گیری نکن

من کلیات رو اشاره کردم ..... در مورد رحمت و حکمت الله در قبال بنده، تردیدی نیست که خدا لطف و رحمتش بی کران و جاری و سرازیر هست برای بنده هاش.

بین خالق و مخلوق رحمت و عدالت خدا قرار داره مگر اینکه بنده (مخلوق) خودش خواسته یا ناخواسته برخی رحمت های خدا رو دفع کنه

من کلیات رو اشاره کردم ..... در مورد رحمت و حکمت الله در قبال بنده، تردیدی نیست که خدا لطف و رحمتش ب ...

باش

کاش خدا اون روی مهربونشو که نشون شما داد نشون منم بده که ایمان بیارم به مهربونیش 

باشکاش خدا اون روی مهربونشو که نشون شما داد نشون منم بده که ایمان بیارم به مهربونیش

تو از سختی های بزرگی که من در زندگیم کشیدم خبر داری اصلا؟ در آخرین اونا دوبار در مرز سکته پیش رفتم بنظرم ....

حتی یکی از دوستانم یه بار به خودم میگفت واس تو چه اتفاقات بزرگی میفته .....

الحمدلله رب العالمین در همون سختی ها روز و نماز و خمس و .... رو انجام می‌دادم و امیدم به الله بود و خدا رو شکر.

یاد ایه :

و من یتقل الله یجعل له مخرجا

می افتادم ....

دنیا محل آزمون و امتحانات هست نه خوشی. خوشی و آسایش در بهشته نه دنیا موقت زودگذر.

بهترین بندگان الله که اهل بیت علیهم السلام هستن در دنیا متحمل سختی ها و مصائب بزرگ بودن.

اتفاقا برخی رفاه زدگان و ثروتمندان آدمای چندان معتقدی نیستن.

دقت کن در پشت صحنه زندگی چه کردی که امروز کارت رسیده به اینجا .... هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی

تو از سختی های بزرگی که من در زندگیم کشیدم خبر داری اصلا؟ در آخرین اونا دوبار در مرز سکته پیش رفتم ب ...

فکر نکنم اندازه من سختی کشیده باشی 

شما هم زیاد به عبادات خودت مغرور نشو اگر طاعات و بندگی داری از لطف همون خداته 

من نماز شب میخوندم اون موقع هم حالم دست خودم نبود دست خدا بود انقدر خدا سنگ انداخت تو زندگیم که ول کردم همه جیز رو یعنی بنظر من پشت هر عبادت و هر سرپیچی خواست خدا وجود داره و بس 

کلا ما ادم ها اراده ای نداریم خدا مارو به یک سمتی هول میده ما به اجبار میریم 

فکر نکنم اندازه من سختی کشیده باشی شما هم زیاد به عبادات خودت مغرور نشو اگر طاعات و بندگی داری از لط ...

قطعا توفیق در عبادت از الطاف الله بوده و هست. بنده برای کسب بدخی توفیقات باید از خودش لیاقت نشون بده و نلاش کنه.

بر خلاف نظر شما، بنظرم اتفاقا یکی از تفاوت های ما با حیوانات همین هست که الله در این دنیا به بنده هاش فهم و اختیار داده و اونا تولدشون انتخاب میکنن و بخاطر همینم پای اعمالشون مسئولند و حساب کتاب در کاره.

گفتم سختی واس همه هست و اصلا دنیا جای سختی ها و خوشی های زودگذر هست و در تمام این فراز و فرودها امتحانات الهی نهفته هست. در سختی نباید ناامید شد و در خوشی نباید مغرور شد.

گاهی ما فکر می‌کنیم که نماز رو ترک کردیم. اما گاهی نماز آدم رو ترک میکنه و این بخاطر اعمال و رفتارهای پشت صحنه آدمه که خدا و خود شخص بیشتر آگاه هستن. این یادتون باشه و با خودتون صادق باشین.

قطعا توفیق در عبادت از الطاف الله بوده و هست. بنده برای کسب بدخی توفیقات باید از خودش لیاقت نشون بده ...

وای تو خیلی لیاقت داشتی تو خیلی خوب بودی وای تو بهشتی هستی وای تو دیگه کی هستی 

ما بنده های گنه کاریم ما لیاقت نداشتیم  تو بهشتی هستی تو خوبی ما بدیم 

خوب متوجه شدم خلاصه حرفات همبن بود دیگه 

باش تو خوبی 

وای تو خیلی لیاقت داشتی تو خیلی خوب بودی وای تو بهشتی هستی وای تو دیگه کی هستی ما بنده های گنه کاریم ...

با خودت صادق باش ....

ترک واجب معصیت هست. تارک الصلاة بجز دفع صواب مشمول گناه هم هست چون ترک واجب کرده.

بنده اهل مغرور شدن تو اینجا نیستم اصلا اینجا کی منو میشناسه؟!

اگر گاهی از نماز میگم نیت من رو الله میدونه شما لازم نیست قضاوت کنی و واس خودت مسئولیت بسازی.

ضمنا ترک نمازت رو جایی بازگو نکن شاید کسی در خوندن نماز با خودش در افتاده ولی مقاومت میکنه. ممکنه حرف تو باعث شل شدن اون هم بشه.

من اونچه باید بگم رو گفتم جلوتر از من دین و احکام و روایات معصومین علیهم السلام هم اشاره کردن. شما مسئول اعمال خودتی. شیطان خیلی زیرکی میکنه حواست جمع باشه که از کجا بهت حمله کرده و پشتت رو به زمین زده.... بلند شو