2777
2789

سلام خانوما کیا تنبلی تخمدان داشتن و موی زائد با لتروزول و دوفاستون باردار شدن میشه یکم بهم امیدواری بدین میترسم باردار نشم😢😢😢😢😢😢😢

خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من تنبلی داشتم موی زاید هم داشتم با لتروزول باردار شدم

سلام عزیزم وای توروخدا راست میگید من این ماه دومین ماهیه که دارم میخورم البته شبی دوتا پنج شب ممکنه باردار بشم؟؟؟شما چند دوره مصرف کردید؟؟؟

من اولین اقدام باردارشدم بدون اون دوتا قرص.فقط کلومیفن خوردم اونم باتاریخ اشتباه

خوش به حالتون میترسم با این قرصام باردار نشم😢😢😢😢

سلام عزیزم وای توروخدا راست میگید من این ماه دومین ماهیه که دارم میخورم البته شبی دوتا پنج شب ممکنه ...

عزیزم ناامید نباش حتما میشی، من ۶ سال اقدام بودم بعد از ۲ دوره مصرف لتروزول باردار شدم 

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
عزیزم ناامید نباش حتما میشی، من ۶ سال اقدام بودم بعد از ۲ دوره مصرف لتروزول باردار شدم 

توکل به خدا انشالله منم این ماه بشم 😢😢😢😢

من تنبلی تخم دان داشتم، شوهرم هم تعداد اسپرم هاش کم بود، تو ماه بهمن عکس رنگی رحم گرفتم، بعدش که پریود شدم، تو ماه فروردین ۳ تا آمپول سی نال اف زدم، بعد قرص لتروزول هم خوردم، ۱۲ فروردین پریود شدم، ۱۱ روز بعدش رفتم سونوگرافی داخلی، گفت یه دونه فوليکول خوب داری و همه چی مهیای بارداری هست. بلافاصله دو تا آمپول hcg زدم، اما من بعدش حامله نشدم و پریود شدم، یعنی تو اردیبهشت پریود شدم. شوهرم هم همزمان با من قرص می خورد برا اسپرم هاش. بعدش گفتم به تخم دون هام استراحت بدم و دکتر نرفتم. که خدا رو شکر حامله شدم ماه بعدش. بسپارش به خدا، من همون ماهی که بی خیال دکتر شدم، حامله شدم