2777
2789
عنوان

چیکار کنم این فکرا از سرم بپره 😭

102 بازدید | 10 پست

خوابم نمی‌بره از فکر و خیال اومدم دوباره تاپیک زدم

من تو شهر غریب زندگی می‌کنم 16 هفده ساعت با اتوبوس تا خونمون راهه، هواپیما هم نداره 

خودمونم ماشین نداریم بخوایم بریم باید با اتوبوس بریم

به شدت استرس دارم نکنه تو راه چیزی بشه امروز زن داداشم (دختر عموم) پیام داد که آره اینجا خیلیا خوابای بد دیدن و .. (نمی‌دونن ما کی میریم)

منم بدتر دلشوره گرفتم 😭 

چیکار کنم نرم واقعا؟ چندین ماه هم هست خانوادمو ندیدم تف به دوری 😭

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

عه این چه فکریه .آیت الکرسی بخون .صدقه بنداز صلوات بزن .تو راهم فقیری دیدی پول بده .خدا به همراهت 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

عه این چه فکریه .آیت الکرسی بخون .صدقه بنداز صلوات بزن .تو راهم فقیری دیدی پول بده .خدا به همراهت

چشم، می‌خونم همیشه ولی اینجوری گفتن دلشوره گرفتم 😭🤦🏻‍♀️

ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلیت قطار رزرو میکردی.مطمئن تره.منم مثل شما از جاده و تصادف میترسم‌.اگر بخوام جایی برم ازقبل بلیت قط ...

متاسفانه مسیر ما نداره نه قطار نه هواپیما 🤦🏻‍♀️

متاسفانه مسیر ما نداره نه قطار نه هواپیما 🤦🏻‍♀️

دوتکه ای برو.

مثلا شهر ما به اصفهان قطار نداره. من میرم از شهرمون به تهران. از اونجا به اصفهان. 

میتونی به نزدیک ترین جایی که بلیت قطار داره با ماشین بری. از اونجا تا مقصد با قطار بری.

واا این چه حرفیه اگه قر ار باشه ادم بمیره اگ. لای پنبه هم باشه حتمن میمیره چون خدا سرنوشت هممون رو ...

کلا آدم استرسی هستم خیلی فکرای بد می‌کنم 🤦🏻‍♀️

دوتکه ای برو.مثلا شهر ما به اصفهان قطار نداره. من میرم از شهرمون به تهران. از اونجا به اصفهان. میتون ...

ممنونم قربونت برم حتما چک می‌کنم 

هروقت بیرون رفتی ،بسم الله ،لا حول ولا قوة الا بلا،توکل الله اینو بخون خدا می فرماید تا برگشتن به خو ...

ممنون فدات شم چشم