2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلشو ک شاید راحت نباشه بهشون بگه چرا منو دعوت نکردید 😐شاید می‌خوان جدا دعوتت کنن .

یا ببین مثلا یه اختلافی بین شما و اون بچه ها دیگه اکه هست خواسته باهم نباشید . 

و یا اینکه پدرمادرت از یه چی تو ناراحت بودن . 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

خواهر من که باهاش از همه خواهرام صمیمی ترم خواهرم و مادر پدرمو دعوت کرد منو نه حتی مامانم زنگ زد گفت بیا اینجا گفتم دعوتم نکرده چرا بیام مامانم به خواهرم گفت میگه دعوتم نکردی نمیام خواهرم هیچییییی نگفت

تازه مامانمم چندروز پیش گفتمش بیا یکم بچمو بگیر باهات سرگرم باشه من چندتا کابینت تمیز کنم بخدا ربع ساعت داشتم التماسش میکردم گفت نمیام تا بعد یه ربع راضی شد خواهرم از پشت تلفن داد میزد ول کن مگه نوکری بری تمیز کنی گفتم چ تمیزکاری ای بیاد پیش بچه فقط

اومد نشستع به همه زنگ میزنه بیاید شام خونه من یعنی بخدا نشد تمیز کاری کنم همش درحاال پخت و پز بودم

ولی خونه اون یکی خواهرم میرن تمیز میکنن با خواهرم شب میمونن

وضعیت مالی خواهرم توپه

مرکز شهره خونشون یه خونه بزرگ ۲ شغله هستن ما وضعمون خیلی اوکی نیست ولی هرهفته خرید میکنن براشون گوشت و مرغ و ..... اما خونه من میان میخوان یچی هم با خودشون ببرن

ازشون متنفرم الان ۴ روزه بهشون یه زنگ هم نزدم عوضیا

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

خواهر من که باهاش از همه خواهرام صمیمی ترم خواهرم و مادر پدرمو دعوت کرد منو نه حتی مامانم زنگ زد گفت ...

عززززیزم

چقدر بد

حالا من هر وقت به مامانم میگم بیا پیش بچه هام برم فلان جا،هر جا باشه خودشو میرسونه طفلک

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
عززززیزمچقدر بدحالا من هر وقت به مامانم میگم بیا پیش بچه هام برم فلان جا،هر جا باشه خودشو میرسونه طف ...

مادر من بویی از مادری نبرده پدرمم همینطور

متنفرم از همشون

بابام بیرونم کرد توی عقد که جهاز نده

همه صفر تا صد وسیله ها رو شوهرم خرید گرچه تا ۱ سال از خانواده شوهر حرف خوردم به کنار هنوزم تیکه میشنوم

مادرمم هیچوقت مادری نکرد برام

خواهرمم که از همه بیشتر هواشو داشتم یه موزی از آب دراومد چشم دیدنه هیچکدومشونو ندارم

شوهرم امروز گفت بیا بریم خونشون گفتم نمیاااااااام چرا بیام

.

واسه تبریک عید خونمم نیومدن خانواده جاریم اومدن از راه دور پشت سرم نمیگن خانواده این فاصلشون یه بلواره ولی بچشونو حساب نکردن؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

مادر من بویی از مادری نبرده پدرمم همینطورمتنفرم از همشونبابام بیرونم کرد توی عقد که جهاز ندههمه صفر ...

بمیرم برات

مامان و بابام جونشون در میره واسه بچه های من

بچه هام مریض میشن اونا از من بیشتر غصه میخورن،همش منو دعوا میکنن چرا مراقبشون نبودی،چرا مریض شدن

پارسال پسر کوچیکم بیمارستان بستری بود مامانم دور از جونش دق کرد

همش گریه میکردن کل خانوادم

خواهرم نذر شله زرد کرده بود واسه پسر من

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
بمیرم براتمامان و بابام جونشون در میره واسه بچه های منبچه هام مریض میشن اونا از من بیشتر غصه میخورن، ...

خدانکنهههه 💜

خدا همتونو نگهداره برای هم و ایشالله عشق بینتون پایدار باشه 🌟💜