2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منو شوهرم هنوز امشب رفتیم عید دیدنی بخاطر شب های قدر. مامانم گفت چون این دو سه روز نیومدی دیگه فکردم ...

عجیبه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
وای!!!چرا ؟دلیل خاصی داشته؟؟اگه بدون دلیل بوده بهشون ناراحتیتو بگو وکمتر برو خونشون .خیلی ناراحت کنن ...

اصلا نمیفهمن. خیلی از این کارا کردن باهام شوهرم بنده خدا هیچ کاری بهشون نکرده ولی بازم تبعیض قائل میشن. هفته ای دو سه بار بقیه دعوتن ولی منو شوهرم سالی یکبار دعوت نمیکنن. 

خیلی از این موضوع ناراحت شدم پدر مادر نباید این کارو بکنند .یا دعوت نکنن یا همه رو باهم

کارشونه ولی ایندفعه خیلی بهم برخورد نمیدونی چ حالی داشتم ولی بازم خودمو کنترل کردم

اصلا نمیفهمن. خیلی از این کارا کردن باهام شوهرم بنده خدا هیچ کاری بهشون نکرده ولی بازم تبعیض قائل می ...

ای بابا،تو هم گوشی روبردار به مامانت یا بابات هر کدوم راحتری زنگ بزن همه اینا رو بگو به صورت گلایه نه دعوا بعد گوشی رو قطع کن یه مدت نرو چون پدر مادر هستن قطع رابطه درست نیس خیلی کمتر برو

ای بابا،تو هم گوشی روبردار به مامانت یا بابات هر کدوم راحتری زنگ بزن همه اینا رو بگو به صورت گلایه ن ...

ایییی خیلی از این کارا کردم شده یکماه نرفتم خیلی گلایه کردم ولی فکر میکنن من حسودی میکنم 

اونا انتظار دارن وقتی من دعوتشون کردم دعوت کنن در غیر این صورت اصلا

عزیزم احتمالا بقیه دعوت می کنن پدر مادرتم می خوان عوض کنن.ولی پدر مادر که با فرزندش عوض بدل نمیکنه،پدر مادرت متاسفانه با عرض معذرت نادانن،البته پدر مادر من هم مثل پدر مادرشماس من تجربه دارم.ولی همه رو یه جا دعوت کنن منو هم دعوت می کنن .نمیگم یکی بره نگهدارن شام 

ایییی خیلی از این کارا کردم شده یکماه نرفتم خیلی گلایه کردم ولی فکر میکنن من حسودی میکنم

خوب وقتی همه رو دعوت کنن یه جا یکی رو دعوت نکنن این حسادت نیس که بی احترامی هست.پس اگه درکی ندارن گلایه نکن خودتو کمرنگ کن