2777
2789
عنوان

کرم پودر یا موس؟

2551 بازدید | 47 پست

سلام،خانم ها وقت بخیر

فرق بین موس و کرم پودر چیه؟ کدومش پوشانندگیش بیشتره؟

اگه کرم پودر یا موس خوب هم میشناسید معرفی کنید تا 60 هزار تومان😍

واقعا لطف میکنید چون من  کرم پودر میزنم میماسه روی صورتم و منافذ رو نمیپوشونه به خاطر همین خیلی بد میشه صورتم...

پیشاپیش مرسی😙😙😙😙

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موس انگار سبک تر از کرم پودره منافذو نمیبنده

من خودم استفاده نکردم تا حالا نمیدونم چه مارکیش خوبه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

موس یه بافت سبک و نرم و لطیف داره که مثل کرم پودر سنگین نیست

ولی پوشانندگی بالا داره و مات هستش

بعد از کرم پودر باید از یه تثبیت کننده حتما استفاده کنی ولی بعد از موس نه

موس است و مبلین خوبه

کرم پودرم استفاده نمیکنم

کرم پودر هم اگه برای استفاده روزانه میخوای بهتره بی بی کرم استفاده کنی

کرم پودر کنویس تازگی ها خریدم پوشش خیلی خوبه ۴۸ خریدم

ماته ؟من هر چی کرم پودر میزنم همش رو صورتم میماسه چون کرمی که دارم پوشانندگیش بالا نیست این قشنگ میپوشونه؟ 

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

ماته ؟من هر چی کرم پودر میزنم همش رو صورتم میماسه چون کرمی که دارم پوشانندگیش بالا نیست این قشنگ میپ ...

اره خیلی خوبه مات هم هست یکی از بچه های اینجا گفت که۱۸ خریده ولی من ۴۸ خریدم اصله حواست باشه وه اصلشو بخری