2777
2789

خانوما کسی نمیدونه چیکار کنم اول ماه رمضون هم روزه می‌گرفتم هم سحر و افطار هر چه ه دوتا مترونیدازول ۲۵۰میخوردم بعد ی هفته دیدم قفسه سینم تیر می‌کشه دوبار رفتم دکتر نوار گرفت گفت چیزی نیست ب نظرت معدم بهم ریخته چیکار کنم حالم بده هیچی نمتونم بخورم افطار و سحر سنگین میشه معدم ضعف شدید دارم اصلا ی حال بد ممکنه معدم باشه یا جای دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=376501367]معده ت میخوای تقویت بشه میوه به خیلی خوبه ..بپز بخور [/Qمرباش دارم خوبه

خوب مرباش با شکر درست کردی حتما،فک نکنم خوب باشه مگه شکر کم‌زده باشی ..من توی گروه طب سنتی م ..خانومه گفت واسه تقویت معده  به رنده کنین بزارین با آب خودش بپزه میشه رُب  به ..یک قاشق بعد هر غذا بخورین ..من خودم درست کردم به همین روش ، یمقدار عسل زدم بهش ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

خوب مرباش با شکر درست کردی حتما،فک نکنم خوب باشه مگه شکر کم‌زده باشی ..من توی گروه طب سنتی م ..خانوم ...

مگر برم بخرم اینقدر حالم بده  ک نگو الان آویشن دم کردم بخورم ی ساعت پیش شیرین بیان خوردم یعنی هرچی میگن میخورم 

مگر برم بخرم اینقدر حالم بده ک نگو الان آویشن دم کردم بخورم ی ساعت پیش شیرین بیان خوردم یعنی هرچی م ...

ببین در خواست بده لینک یه گروهی و برات بفرستم ..طب سنتی ..اینجا لینک قبول نمیکنه ..یه عکس زبان بفرست تفسیر بکنن برات   ..بهت داروی گیاهیه دیگه هم لازم شد میگن چی بخوری .من همینو از همینجا یاد گرفتم 

ببین در خواست بده لینک یه گروهی و برات بفرستم ..طب سنتی ..اینجا لینک قبول نمیکنه ..یه عکس زبان بفرست ...

البته اگه تلگرام داری این گروه تو تلگرامه