چپیس_کچاپ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1104 عنوان هدیه برای پدر 42 بازدید | 7 پست ادکلن گل کیف پول دوست نداره بهش گفتم تعارف کرد گفت نمیدونم اینا نمیخاد اصلا چی بگیرمسنش کم ها(۴۰سال اینا 1404/01/04 | 23:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
داغونم_۲ عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1891 ببخشید اسی ولی لطفا بچه ها یه ایده هم برای کادو تولد دوس پسر بگین🥲 اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚
چپیس_کچاپ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1104 پیراهنکت شلوارکفش اکسسوری مربوط به شغلشون اکسسوری جز ساعت انگشتر چیزی نمیدازهکت شلوار راستش بودجه ام نیست ولی کفش و پیراهن دو دلم
چپیس_کچاپ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1104 ببخشید اسی ولی لطفا بچه ها یه ایده هم برای کادو تولد دوس پسر بگین🥲 ادکلن ست کمربند و یه ست دستبند دونفره یا یه ساعت
عشقلاو عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 1287 اکسسوری جز ساعت انگشتر چیزی نمیدازهکت شلوار راستش بودجه ام نیست ولی کفش و پیراهن دو دلم نه منظورم این بود اگر شغلشون مثلاً معلم کارمند وکیل ....چیزی هست در رابطه باشغلشون هدیه بخرمثلاً فرض کن وکیل هستن بج سینه وکیل بخر ماگ که تصویر شغلشون باشهاما اگر پسندت نیست باز پیراهن بهتر از کفش میتونه باشه
اهوریی عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 3512 برای بابات یه دونه شلوار پارچهای طوسی شیک بگیر با یه پیراهن آستین کوتاه رنگ سرمه ای تیره آستین پاکتی چون پدرتون همسن همسر منه گفتم کنارش هم یه کفش مشکی شیک چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم
چپیس_کچاپ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1104 برای بابات یه دونه شلوار پارچهای طوسی شیک بگیر با یه پیراهن آستین کوتاه رنگ سرمه ای تیره آستین پاکت ... اره شلوار پیراهن میگیرم اینم ایده خوبیه