2777
2789
عنوان

رکبی که از خواهر شوهرام خوردم

2864 بازدید | 46 پست

بچه ها داستانمون طولانیه 

اومدم اینجا درد ودل کنم 

من عادت ندارم مشکلاتم رو برای کسایی که منو می‌شناسن تعریف کنم برای همین میام اینجا

اول از همه اینو بگم پدر شوهرم به شدت منو دوست داشت و عروس دوست بود و اگه من میرفتم خونشون اخماش باز می‌شد 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

خب تا ته ک گذاشتی لایک کن...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی با داماد خیلی خوب نبود و۲تا خواهرشوهر دارم

خواهرشوهر کوچیکم هروقت از شهرستان میومد خونه ی پدرشوهرمینا پدر شوهرم خیلی تحویل نمیگرفتش 

اونم میدونست پدرشوهرم من خونش باشم خوش اخلاق میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

از همین الان از پدرشوهرت بدم میاد 

اصولا بنظر من کسی ک مرد خوبی باشه زنش عاشقشه 

و کسی ک پدر خوبی باشه دخترش عاشقشه و تو خوب بودن یه مرد با اینا میتونی تشخیص بدی 

مردی ک برای خانواده خودش اَخه برای بقیه خوب به درد لای جرز دیوار نمیخوره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بذار هستم

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
از همین الان از پدرشوهرت بدم میاد اصولا بنظر من کسی ک مرد خوبی باشه زنش عاشقشه و کسی ک پدر خوبی باشه ...

موافقم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

با اون یکی خواهرشوهر م مدام میومدن دنبال من که تو هم بیا اینجا

حتی بچه هامو براشون اسباب بازی میگرفتن میگفتن تک هم بیا اینجا بمون که بابا اخم نکنه 

من میرفتم خونشون باپدرشوهرم صحبت می‌کردم باهاش شوخی میکردم نمیذاشتم به دخترا اخم کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40