من عادت ندارم مشکلاتم رو برای کسایی که منو میشناسن تعریف کنم برای همین میام اینجا
اول از همه اینو بگم پدر شوهرم به شدت منو دوست داشت و عروس دوست بود و اگه من میرفتم خونشون اخماش باز میشد
فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا به حق محمد وآل محمد (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
خواهرشوهر کوچیکم هروقت از شهرستان میومد خونه ی پدرشوهرمینا پدر شوهرم خیلی تحویل نمیگرفتش
اونم میدونست پدرشوهرم من خونش باشم خوش اخلاق میشه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا به حق محمد وآل محمد (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)
بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
با اون یکی خواهرشوهر م مدام میومدن دنبال من که تو هم بیا اینجا
حتی بچه هامو براشون اسباب بازی میگرفتن میگفتن تک هم بیا اینجا بمون که بابا اخم نکنه
من میرفتم خونشون باپدرشوهرم صحبت میکردم باهاش شوخی میکردم نمیذاشتم به دخترا اخم کنه
1
5
10
15
20
25
30
35
40