2777
2789

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوانِ وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَــقْــبَلَ الْفَرْقَدانِ وَ بَلِّغْ روحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِبَــیْـتِهِ مِنَّا التَّحِیَّهََ وَالسَّلامِ.

معنی: بار خدایا بر آقای ما حضرت محّمد و آلش درود فرست به عدد اختلاف رنگها و به عدد سپیده صبح ها و زردی غروب هایی که آمده و خواهد آمد و به عدد تکرار شب و روز و به تعداد ستاره هایی که طلوع می کنند و به محضر روح پیامبر اکرم و ارواح طیبّه اهل بیت او از طرف ما درود و سلام برسان.

شخصی نزد سلطان محمود بسکتکین رفت و گفت: مدتی بود که میخواستم رسول خدا را در خواب ببینم و غم و اندوه خود را برایش بازگدارم که سعادت مساعدت نمود و جمال آن حضرت را در خواب دیدم

و گفتم یا رسول الله هزار درهم قرض دارم و قادر نیستم و میترسم اجل برسد و آن بدهی در گردن من باقی بماند

آن حضرت فرمود: برو نزد بسکتکین و آن مبلغ را از او بستان.

عرض کردم: شاید از من باور نکند. فرمود به او بگو نشان به آن نشان که در اول شب بر من سی هزار مرتبه صلوات میفرستد و در آخر شب نیز سی هزار مرتبه ی دیگر برای من صلوات میفرستد.

سلطان محمود از شنیدن این خواب به گریه در آمد و تصدیق کرد و قرض او را ادا کرد و هزار درهم به او نیز بخشید اطرافیان سلطان تعجب کردند و گفتند: ای سلطان حرف های او را چگونه تصدیق میکنی و حال آنکه ما اول شب و آخر شب با تو هستیم و نمیبینیم که به فرستادن صلوات مشغول باشی و اگر هم کسی در تمام اوقات شبانه روز به فرستادن صلوات مشغول باشد نمیتواند شصت هزار صلوات بفرستد.

سلطان محمود گفت: من از علما شنیده ام که هرکس این صلوات را بفرستد گویا چنان است که ده هزار مرتبه صلوات فرستاده است و من نیز در اول شب سه مرتبه و در آخر شب نیز سه مرتبه ی دیگر هم در آخر شب میخوانم پس این شخص که پیام آن حضرت را آورده درست و راست میگوید و این گریه ی من از شادی است...

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم زینب کبری سلام الله علیها 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم زینب کبری سلام الله علیها 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میگن برای ظهور.

خدارو ۳بار به خانم زینب کبری{سلام الله علیه} قسم بدیم برای ظهور

خدایا به حق خانم زینب کبری {سلام الله علیه}

الهم عجل لولیک فرج،الهم عجل لولیک فرج،الهم عجل لولیک فرج💐

کتابی که ازش این روایت رو خوندی بگو با صفحه

صلواتی که بدین منظور آمده باشد در کتب روائی ما نیست اما در مقدمه یک کتاب به همین صورت و در مقدمه کتاب دیگر قسمتی از این مضامین آمده است.

مقدمة المحقق‏ «نوادر المعجزات في مناقب الأئمة الهداة عليهم السلام‏ ص 9» نويسنده: طبرى آملى صغير، محمد بن جرير بن رستم‏

و در مقدمه کتب بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج‏53، ص: 1 نیز گوشه ای از آن امده نه تمام آن.

لذا سند این صلوات فقط از یک خواب نقل شده است.

کتابی که ازش این روایت رو خوندی بگو با صفحه

از اهل بیت ما نقل نشده سندش فقط این روایت و خوابه حالا یا واقعا بوده یا نه اما فکر نمیکنم خوندنش ضرری داشته باشه

من از مرجع میپرسم باز

ضعیف از نظر کارشناس پس احتمالا ، یعنی اگر اشتباه باشه خطرناکه

اما معنی بدی نداره

از مراجع تقلید میپرسم

بازم بپرس دقیق ، بعد بخون

باشه ممنون که پرسیدی 🤍