2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من یه لحظه برم سر کوچه و برگردم. و سر از ترکیه در بیار. 

بار اول با مادری خاله ای کسی برو خب. کم کم راضیش کن تنها بری. یا بار اول تنهایی داخل کشور برو. باید بهش ثابت بشه می تونی مواظب خودت باشی‌.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
بگو من یه لحظه برم سر کوچه و برگردم. و سر از ترکیه در بیار. بار اول با مادری خاله ای کسی برو خب. کم ...

والا میگه تنها خوب نیس بری کشور خارج میگه ابرو جلو فامیلا میره ک دختر تنها بره کشور خارج😐

والا میگه تنها خوب نیس بری کشور خارج میگه ابرو جلو فامیلا میره ک دختر تنها بره کشور خارج😐

من زیاد می رفتم. از سن پایین هم می رفتم. ولی دیگه به فرهنگ خانواده و فامیل و سبک زندگی بستگی داره. برای ما عادی بود. هیچ خطری هم نداره. شهرا و کشورای توریستی امنن.‌ مگه این که خود آدم جای ناامن بره یا کار خطرناکی بکنه.

من زیاد می رفتم. از سن پایین هم می رفتم. ولی دیگه به فرهنگ خانواده و فامیل و سبک زندگی بستگی داره. ب ...

خوشبحالتتت من همینو میگم والا خیلیا دیدم دخترا تنها میرفت 

من از بچگی ارزو داشتم برم ترکیه تفریح کنم ولی گفتم بزار یکم بزرگ شم بعد برم ولی باز نمیزاره اعصابم خیلی خورده😔💔

خوشبحالتتت من همینو میگم والا خیلیا دیدم دخترا تنها میرفت من از بچگی ارزو داشتم برم ترکیه تفریح کنم ...

چند سالته؟ خیلی کوچولویی؟ دانشگاه رفتی؟ به نظرم باید کمی مستقل بشی. مثلا مسافرت داخلی تنهایی برو. 

۲۱ سالمه مسافرت داخلی هم نمیزاره بابام کلا فکر قدیمیه

خوبه سنت. خیلی کوچیک نیستی. چه بد. کاش بذارن دخترا هم تجربه کسب کنن. بدون رفتن به خونه شوهر هم تفریح کنن.