2777
2789

من خودم میخورم عزیزم‌ نینیت چند وقتشه؟

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
من خودم میخورم عزیزم‌ نینیت چند وقتشه؟

نی نی 28 آذر دنیا اومده تو غربالگری مرحله اول گفتن نی اس اچ 5  بوده و مشکوکه مرحله دوم گفتن 3.1شده من خودم رفتم ازش آزمایش وریدی گرفتم تو بیش و نه روزگی8 شده بود 8

حالا نمیدونم کسی این شرایط رو داشته یا نه

از دیروز تا حالا هرچی میگم کسی ج نمیده😢😢

از نگرانی دارم سکته میکنم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی 28 آذر دنیا اومده تو غربالگری مرحله اول گفتن نی اس اچ 5  بوده و مشکوکه مرحله دوم گفتن 3.1 ...

همش نگران تاثیر روی نی نی هستم 

نمیدونم ج منو نمیدن یا واقعا کسی بچش تی اس اچ بالا نداشته خداراشکر

کاش حداقل اگه کسی رو هم میشناسن که این شرایط رو داشته میومدن میگفتن

عزیزم ناراحت شدم ‌.ببرش پیش فوق تخصص غدد. تا هرچه زودتر درمان رو شروع کنه تا روی رشد مغزی و جسمیش تاثیر نذاره

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
عزیزم ناراحت شدم ‌.ببرش پیش فوق تخصص غدد. تا هرچه زودتر درمان رو شروع کنه تا روی رشد مغزی و جسمیش تا ...

ممنون.میبرمش انشااله

شما خودت از نوزادی دارو مصرف میکردی؟

کاش اینایی که بچشد اینطوری بوده میومدن و میگفتن که روی بچه اثر گذاشته یا نه

ممنون.میبرمش انشااله شما خودت از نوزادی دارو مصرف میکردی؟ کاش اینایی که بچشد اینطوری بوده میومدن و ...

نه عزیزم من سه ساله مصرف میکنم 

توی نت درمورد کم‌کاری تیروئید نوزادان مطالب خوبی نوشته به دردت میخوره . سرچ کن بخون عزیزم‌ . 

زیاد فکروخیال نکن .ناراحت نباش که رو شیرت تاثیر نزاره . چیزیه که راه حل داره پس دنبالش باش تا خوب بشه نینی گلت 😘

توی نت درمورد کم‌کاری تیروئید نوزادان مطالب خوبی نوشته به دردت میخوره . سرچ کن بخون عزیزم‌ .  ...

تو نت که میرم بیشتر دیوونه میشم بخدا😢😢

خیلی مطالب وحشتناک نوشته 

بخاطر همین میترسم

درکت میکنم عزیزم .نگرانی در مورد بچه آدمو دیوونه میکنه‌. ولی هرچه زودتر درمان رو شروع کنی به نفعه نینیته .😘

عزیزم بچه من سه مرحله واسش ازمایش دادیم

دکتر به من گفت هیییییییییچ مشکلی واسه بچه پیش نمیاد به شرطی که داروهاش رو به موقع بدی و قطع نکنی سره خود

میدونم تاپیک ماله پارساله ولی گفتم جواب بدم

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
عزیزم بچه من سه مرحله واسش ازمایش دادیم دکتر به من گفت هیییییییییچ مشکلی واسه بچه پیش نمیاد به شرطی ...

سلام گلم

خوبی

ممنون که جواب دادی زحمت کشیدی

بچه شما هم کاری تیروئید داره؟

سلام گلم خوبی ممنون که جواب دادی زحمت کشیدی بچه شما هم کاری تیروئید داره؟

بچه من سه بار ازش ازمایش گرفتن تا یک ماهگی همش مشکوک بود

ولی بعدش گفتن خوبه

الان بردمش چکاب لبه مرز بود

میخام ببرم پیش دکتر غدد

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .