2777
2789
عنوان

امکان داره یک فرد سرد یهو برگرده

98 بازدید | 14 پست

میشه بگین یکی که عاشقم بود ی زمانی واسه هم میکردیم بعد اینکه خودم بعد کلی بی توجهی بهش پیام دادم که ما دیگه مثل قبل نیستیم بیا تموم کنیم و اونم گفت اره تموم کنیم پس منم گفتم موفق باشی...

امکان داره این آدم برگرده خیلی یهو سرد شد تو تاپیک قبلی توضیح دادم بخاطر یک دعوای کوچیک و مسخره حتی معذرت خواستم ولی کلا تعغیر کرد دیگه بهم توجه نکرد امکان داره ی روز برگرده؟؟ در چ صورت مثلا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چی بگمیعنی اینایی که این تاپیک و اون یکی تاپیکت گفتی بخدا یه لحظه گفتم این پارتنر منه یعنی همه چی ...

عجببب🥲🥲چقدر این آدما رو مخن...چجوری فراموشش کردی؟؟چجوری تونستی با این حجم اذیت شدن بخاطر رفتارش کنار بیای

عجببب🥲🥲چقدر این آدما رو مخن...چجوری فراموشش کردی؟؟چجوری تونستی با این حجم اذیت شدن بخاطر رفتارش کن ...

بزار منم یه خلاصه ای بگم🥲

ما بیشتر از چهار سال که با همیم

اون یه ماه منو گذاشت و رفت من این یه ماهو با تموم سختیش که داشت گذروندم دیگم طاقت نیاوردم و پیام دادم،پیام ک دادم گفت وای کجا بودی دلم برات تنگ شده بود و.. گفتم چرا پس پیام ندادی هزار بهانع آورد منم باور نکردم و خدافظی کردم و رفتم ، تا دو ماه نه من پیام دادم نه اون، بعد دو ماه باز طاقتم تموم شد و پیام دادم ، یکی دو روزش همینجوری حرف میزدیم من خیلی سر حرف میزدم و میگفتم حرفاتو باور ندارم گفت چرا میخوای ربطمونو خراب کنی و.. گفت ببین من بجان مادرم میخواستم رابطمونو جدی تر کنم ولی تو گند زدی بهش، اینارو که گفت بعدش مثه تو گف موفق باشی و خدافظ منم اصرار نکردم گفتم خدافظ

یه هفته ای میشه که خدافظی کردیم و لحظه ای نبوده از ذهنم بره، و من همچنان منتظرم این بار خودش برگرده🥲

بزار منم یه خلاصه ای بگم🥲ما بیشتر از چهار سال که با همیم اون یه ماه منو گذاشت و رفت من این یه ماهو ...

چه دردناک کاش بار دوم بر نمیگشتی همچین آدمایی لیاقت ندارن هی بری دنبالش مثل اکس خودم انقدر من بعد سه ماه خودم پیام دادم ولی فهمیدم اون آدم قبلی نیست خلاصه 

راستش من خیلی یهو میرم تو خودم انگار دنیا خراب شده مثلا دیشب تا پنج صبح گریه میکردم هی سعی می‌کردم آروم بشم ولی بی تاب بدوم مدام از خواب می‌پریدم خیلی سخته خصوصا شبا🙃💔

چه دردناک کاش بار دوم بر نمیگشتی همچین آدمایی لیاقت ندارن هی بری دنبالش مثل اکس خودم انقدر من بعد سه ...

دقیقا پشیمون شدم ولی گفتم بزار تجربه شه

اینم خیلی عوض شده بود احساس کردم میخواد یه دعوا راه بندازه که مقصرشم من باشم و بزاره بره

هنوزم تو شوکم اینی که انقد ادعاش میشد چطور انقد راحت رفت🖤🙂

وای دختر بخدا چقد مثه همیم، منم چندین شبه تا خود پنج، شش بیدارم، درحالی که میدونم اون شاید این لحظه اصن به من فکر نمیکنه، ولی چه میشع کرد

خدارو التماس کردم برگرده ولی.. 

دقیقا پشیمون شدم ولی گفتم بزار تجربه شهاینم خیلی عوض شده بود احساس کردم میخواد یه دعوا راه بندازه که ...

وای واقعا چقدر شبیه هستیممم:))خودمون رو داریم میکشیم گریه و درد ولی دریغ از یک درصد که اون توجه کنه