2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون کوتاهی نمیشه درمان کرد باید کوتاه کنی وگرنه تا کف سرت موخوره هات میرن بالا مجبور میشی کوتاه کوتاه کنی

برای پیشگیری: اگه موهات خشکه که احتمالا هست با شامپو بچه بشور چون ملایمن و به مو اسیب نمیزنن، شامپو رو به کف سرت بزن نه ساقه موهات ساقه موهاتو با همون کف روی سرت تمیز کن ولی هر چند وقت یک بار که حس کردی ساقه موهات کثیف شده به ساقه شامپو بزن(دقت کن شامپوت ننوشته باشه فقط به ریشه)، هر چند وقت یبار(هفته ای دو سه بار با توجه به جنس موهات) ماسک مو داخل حمام یا بیرون حمام بزن، روغن مو هم خوبه. موهاتو حواست باشه محکم با کش های نازک نبند با کش ساتن ببند، موهاتو موقع بیرون رفتن یا خواب حواست باشه به بند کیف گیر نکنه زیر نباشن بخوابی نزار زیاد اصطکاک کنن، اگه میشه ببافی بباف و تهشو اروم با کش ببند سفت نکن، موهاتو اروم شونه کن اگه موهات فره وقتی خیسن و اگه لخته بزار ۹۰ درصد خشک شن بعد شونه کن

تغذیه مهمه حواست باشه

همه اینا که گفتم بستگی به خودت داره یکی دو هفته امتحان کن ببین بهت میسازه یا چی

ولی اگه جنس موهات خیلی خشکه و در کل موخوره رو همه دارن چندتایی یچیزیه که هست ولی زیادیش اکثرا یا واسه عدم مراقبته یا جنس مو یا رنگ و دکلره

موخوره گیری برو آرایشگاه بدون کوتاهی هم با دستگاه هست ام مدل روسی با قیچی

با دستگاه بدتر گند میزنن به مو و چند برابر میشه

با دست و قیچی هم اگه زیاد باشه نمیشه همشو واقعا

بدون کوتاهی نمیشه درمان کرد باید کوتاه کنی وگرنه تا کف سرت موخوره هات میرن بالا مجبور میشی کوتاه کوت ...

اها راستی نور افتاب هم زیادیش مو رو خراب میکنه

قبل توی افتاب رفتن ماسک یا روغن مخصوص بزن که پشتش نوشته مراقبت در برابر uv افتاب

قبل خریدن محصولاتم حتما تحقیق کن و چک کن حساسیت نداشته باشی یه وقت

منم یه مدت موخوره زیاد داشتم ولی الان عالی شده موهام و بدون موخوره

هر ۲ ماه میرم ارایشگاه موخوره گیری میکنم 

از قد موهام کم نمیشه 

با قیچی موخوره هامو میگیرن (اگه داشته باشه) 

داخل و بیرون حموم ماسک مو استفاده میکنم 

روغن تراپی میکنم و بعد حموم روغن ارگان میزنم 

پروتئین تراپی کردم 

از روبالشتی ساتن استفاده میکنم  

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

قبل شامپو؟

نه آخر حموم 

ینی وقتی کارت تموم شد و خواستی بیای بیرون سرکه سفید رو یکم با آب رقیق کن بزن به موهات مخصوصا قسمتایی ک موخوره داره بزار ۵ دقیقه بمونه بعد آبکشی کن

بعد چند وقت میبینی ک موخوره ها از بین رفتن

...𝗔𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀