2777
2789
حداقل پسرای نی نی سایت و فاکتور میگرفتی

اصل کار پسرای نی نی سایته 😂😂😂

البته اونا خواهر مان

عضو پسرا نیستن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه تو هر سنی هستی به این بلوغ رسیدی بعضی ها تا پاشون لب گور هم باشه مرد پرستن

مرد پرستی که بحثش فرق داره، ی خود ازاری واسه خود اون زنه

تنفر از همه مرد ها هم اشتباهه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عمرا

تو اطرافم کسایی که این حرف رو میزدن.. نتونستن زیاد روی حرفشون بمونن.

ولی تو حالا رو حرفت بمون.

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

منم همینطور+ شوعر

پارتنر برا من همون حکم شوهر رو داره که رسمی نشده خلاصه تمام مردان چه شوهر چه دوست پسر و پارتنر خطاب کردم😂

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
مرد پرستی که بحثش فرق داره، ی خود ازاری واسه خود اون زنهتنفر از همه مرد ها هم اشتباهه

حالا میگه تنفر 

ولی همینکه میفهمه نباید به زور همه ادمارو تحمل کنه خودش خیلی هست 

میفهمه که ادمارو باید بر اساس لیاقتشون دوست داشت حالا جدا از بحث جنسیت

تو اطرافم کسایی که این حرف رو میزدن.. نتونستن زیاد روی حرفشون بمونن.ولی تو حالا رو حرفت بمون.

منم دیدم ازونا 😂😂 مثلا چن تا از رفیقام میگفتن رل نمی‌زنیم و شوهر نمی‌کنیم ولی الان رل هم زدن کاتیدن بعضیاشون.یکی هم شوعر کرد😔🤣