2777
2789
منم دیدم ازونا 😂😂 مثلا چن تا از رفیقام میگفتن رل نمی‌زنیم و شوهر نمی‌کنیم ولی الان رل هم زدن کاتید ...

چه مد شده الان تو سن کم ازدواج میکنن من به این ازدواج هامیگم کودک همسری😂 آدم باید عاقل شه بعد با چشم باز انتخاب کنه 

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)

اصل کار پسرای نی نی سایته 😂😂😂البته اونا خواهر مانعضو پسرا نیستن

انخماهو ما از خدمتگذاران معبد عامون هستیم، حداقل‌ شما  احترام پیروان معبد و نگهدار

پسر تمیز و بهداشتی 🤦https://abzarek.ir/service-p/msg/2303790

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انخماهو ما از خدمتگذاران معبد عامون هستیم، حداقل‌ شما احترام پیروان معبد و نگهدار

اخراجی خواهر

ما خدمتگذار باردار قبول نمیکنیم 🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اصل کار پسرای نی نی سایته 😂😂😂البته اونا خواهر مانعضو پسرا نیستن

وااااااای لعنتی خیلی باحالی 🤣😂🤣🤣😂😂

واااای آره اونا خواهر مان🤣😂🤣🤣😂🤣

وااااااای لعنتی خیلی باحالی 🤣😂🤣🤣😂😂واااای آره اونا خواهر مان🤣😂🤣🤣😂🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

دمت گرم خیلی خندیدم😂😂😂😂همیشه شاد باشی🥰

خداروشکر باعث خندت شدم گل

همچین شما❤️😂

انخماهو ما از خدمتگذاران معبد عامون هستیم، حداقل‌ شما احترام پیروان معبد و نگهدار

یه سوال واقعا ۳۱ سالتونه 

پس چطوری میاین بین زنا نظر میدین قصد جسارت ندارم ولی برام سواله چون کم سن و سالا میان و این سایت اصولا زنونه هست البته بازم عذر میخوام منظور بدی ندارم برام سوال شده😊

یه سوال واقعا ۳۱ سالتونه 

پس چطوری میاین بین زنا نظر میدین قصد جسارت ندارم ولی برام سواله چون کم سن و سالا میان و این سایت اصولا زنونه هست البته بازم عذر میخوام منظور بدی ندارم برام سوال شده😊