2777
2789
تو اطرافم کسایی که این حرف رو میزدن.. نتونستن زیاد روی حرفشون بمونن.ولی تو حالا رو حرفت بمون.

باور کن جوگیری موقته

وقتی از ی نفر شکست میخوری

تا ی مدت از همنجساش بدت میاد

کم کم درست میشه

البته اگ اون فردی ک باعث اذیتت و این ذهنیتت شده ازت دور شه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

حالا میگه تنفر ولی همینکه میفهمه نباید به زور همه ادمارو تحمل کنه خودش خیلی هست میفهمه که ادمارو بای ...

این درسته بله

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیدم ازونا 😂😂 مثلا چن تا از رفیقام میگفتن رل نمی‌زنیم و شوهر نمی‌کنیم ولی الان رل هم زدن کاتید ...

ممکنه این اتفاق برای توهم بیوفته. 😂

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

باور کن جوگیری موقتهوقتی از ی نفر شکست میخوریتا ی مدت از همنجساش بدت میادکم کم درست میشهالبته اگ اون ...

باهات موافقم؛ جوگیریِ موقت.

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

باهات موافقم؛ جوگیریِ موقت.

چطوری رنگیش میکنی

من ک از کسی شکست نخوردم 😂

حالا خودت بعدا میبینی

حست موقته😂

وای دقیقا منم رو همکلاسیم کراش بودم الان ازش متنفرم😐😂😂

من همون موقع هم ک ازون ی نفر خوشم میومد ازش متنفر بودم 😂😂الان  کلا بیخیالش شدم چون ارزششو نداشته ذهنمو درگیر کنه قبل اینکه ب خودش چیزی بگم پرسیدم از چن نفر گفتن ک طرف لاشیه😂😂

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15198907&slug=امضای-رنگی-نی-نی-سایت&pos ...